Schleifenbauer introduceert PDU zonder stekker voor klanten die zelf willen 'termineren'

terminalpdu

Schleifenbauer introduceert een PDU speciaal voor klanten die zelf willen 'termineren'. De Terminal PDU wordt geleverd zonder stekker en maakt zowel aansluitsnoeren als stekkerblokken overbodig. De PDU kan namelijk rechtstreeks op de vaste bedrading worden aangesloten.

De Terminal PDU beschikt over 3 enkelfase of 5 drie fase terminals. De terminals zijn geschikt voor massieve bedrading van 0,2 tot 6 mm2 en voor een flexibele bedrading van 0,2 tot 4 mm2. De PDU's worden dankzij de vaste bekabeling een onderdeel van de installatie.

Flexibiliteit

Eindgebruikers zijn flexibeler in het gebruik van bedrading. Zij kunnen zelf kiezen voor een flexibele draad of een installatiedraad. Ook bepalen gebruikers zelf welk type snoer of bedrading aan de PDU wordt gekoppeld. Een stopcontact of stekker is niet langer noodzakelijk, wat de kans op problemen verkleind. Een stekkerdoos die niet aanwezig is kan immers ook niet kapot gaan.

Dossiers
Lees ook
DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.