mediakaart-2024-640360

 

Je bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij je doelgroep? DatacenterWorks is het enige Nederlandstalige platform, dat zich volledig richt op de technische infrastructuur van datacenters en server- en computerruimtes.

DatacenterWorks bereikt, met een grote en actuele database, managers en professionals, die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, bouwen en beheren van de technische infrastructuur in datacenters of computerruimtes.

Deze doelgroep wordt bereikt met de website, een wekelijkse nieuwsbrief naar 1.500 abonnees en meerdere Expertsessies (fysiek en online) per jaar.

Alle content wordt crossmediaal gedeeld. Redactionele artikelen uit ons vakblad plaatsen we na publicatie op de website, in de nieuwsbrief, op Social Media en op de LinkedIn. DatacenterWorks zorgt ervoor dat je bedrijf en content langere tijd zichtbaar is op meerdere platforms. Adverteren is mogelijk in het magazine en/of op de website.

Meer weten?

Bekijk de mediakit met meer informatie over het platform, de doelgroep, het bereik, de tarieven en de planning van uitgaves en expertsessies, of neem contact op met:

Eric Luteijn (uitgever) via +31 653 510 690 / eric@luteijnmedia.nl

Marc Jongbloed (commercieel directeur) via +31 35 204 1003 | +31 6 437 537 59 / marc@luteijnmedia.nl