Schleifenbauer introduceert PDU zonder stekker voor klanten die zelf willen 'termineren'

terminalpdu

Schleifenbauer introduceert een PDU speciaal voor klanten die zelf willen 'termineren'. De Terminal PDU wordt geleverd zonder stekker en maakt zowel aansluitsnoeren als stekkerblokken overbodig. De PDU kan namelijk rechtstreeks op de vaste bedrading worden aangesloten.

De Terminal PDU beschikt over 3 enkelfase of 5 drie fase terminals. De terminals zijn geschikt voor massieve bedrading van 0,2 tot 6 mm2 en voor een flexibele bedrading van 0,2 tot 4 mm2. De PDU's worden dankzij de vaste bekabeling een onderdeel van de installatie.

Flexibiliteit

Eindgebruikers zijn flexibeler in het gebruik van bedrading. Zij kunnen zelf kiezen voor een flexibele draad of een installatiedraad. Ook bepalen gebruikers zelf welk type snoer of bedrading aan de PDU wordt gekoppeld. Een stopcontact of stekker is niet langer noodzakelijk, wat de kans op problemen verkleind. Een stekkerdoos die niet aanwezig is kan immers ook niet kapot gaan.

Dossiers
Lees ook
ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

De groei en toenemende complexiteit van IT-systemen en cloudservices, ongeacht het bedrijf en de markt waarin u werkt, blijft de behoefte aan netwerkinfrastructuur stuwen. Oplossingen voor die infrastructuur, zoals optische distributieframes (ODF's), moeten meegroeien en evolueren met de organisatie, en tegemoetkomen aan steeds compactere en daard1

Virginia keurt een van 's werelds grootste datacenterprojecten goed

Virginia keurt een van 's werelds grootste datacenterprojecten goed

In de Amerikaanse staat Virginia is groen licht gegeven voor de bouw van een van de grootste datacenter-campussen ter wereld. Dit besluit is genomen door de bestuurders van Prince William County in Noord-Virginia, na een openbare hoorzitting die meer dan 24 uur in beslag nam.

Vraag en aanbod in datacentermarkt blijven sterk groeien

Vraag en aanbod in datacentermarkt blijven sterk groeien

Uit het meest recente Capaciteitstrends Onderzoek van Uptime Institute blijkt dat de totale datacentercapaciteit, zowel van enterprise faciliteiten als colocatie-aanbieders, blijft toenemen. Opmerkelijk is dat Enterprise-organisatie aangeven dat zij bijna eenderde van hun workloads terug halen naar hun eigen enteroprise-datacenter.