PDU leverancier CIS Global neemt Enlogic over

De Amerikaanse leverancier van onder andere PDU's CIS Global neemt de Amerikaanse branchegenoot Enlogic over. Enlogic levert intelligente PDU's gericht op datacenters.

De twee bedrijven werken al langer samen. CIS Global verkoop sinds een jaar de producten van Enlogic. Nu komt het bedrijf dus in zijn geheel in handen van CIS Global. Het Amerikaanse bedrijf heeft al laten weten de producten van Enlogic te blijven aanbieden op de markt.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Meer over
Lees ook
ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

Bij de kwartaalcijfers van Legrand staat de volgende overname genoemd: "Acquisition of ZPE Systems in datacenters".

Geen doorstart voor Cyxtera, het bedrijf gaat op in Evoque

Geen doorstart voor Cyxtera, het bedrijf gaat op in Evoque

Brookfield Infrastructure Partners L.P. heeft op 1 november toestemming gekregen van de rechter in New Jersey om Cyxtera geheel over te nemen. Daarmee kan de chapter 11 procedure worden beëindigd. Het betekent ook het einde van de presence van Cyxtera omdat het wordt geïntegreerd in een ander datacenterbedrijf van Brookfield, Evoque.

QTS neemt Zentrys over

QTS neemt Zentrys over

Zentrys, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in datacenterbeheer en -operaties, is overgenomen door QTS Data Centers, een leverancier van datacenteroplossingen voor zowel enterprise, hyperscale en overheidsdatacenters. Deze overname, afgerond op 31 oktober 2023, markeert een belangrijke stap in de uitbreiding van QTS in de Europese markt.