PDU leverancier CIS Global neemt Enlogic over

De Amerikaanse leverancier van onder andere PDU's CIS Global neemt de Amerikaanse branchegenoot Enlogic over. Enlogic levert intelligente PDU's gericht op datacenters.

De twee bedrijven werken al langer samen. CIS Global verkoop sinds een jaar de producten van Enlogic. Nu komt het bedrijf dus in zijn geheel in handen van CIS Global. Het Amerikaanse bedrijf heeft al laten weten de producten van Enlogic te blijven aanbieden op de markt.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Meer over
Lees ook
Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton heeft de overname aangekondigd van PRISM Data Centre Solutions (DCS). Dit Britse bedrijf is een fabrikant van netwerkbehuizingen. Het ontwerpt, produceert en installeert 19 inch kasten, hot en cold aisle containment en beveiligingskooien voor telecomvoorzieningen en datacenters.

Re-Tek Ltd overgenomen door de Circular IT Group

Re-Tek Ltd overgenomen door de Circular IT Group

De Circular IT Group heeft Re-Tek Ltd overgenomen, een Britse leverancier van IT Asset Disposition (ITAD) services. De samenwerking tussen Circular IT Group en Re-Tek is niet nieuw. Volgens de partijen bestaat er al geruime tijd een succesvol partnerschap tussen de ITAD-dochteronderneming CTC van Circular IT Group en Re-Tek.