PDU leverancier CIS Global neemt Enlogic over

De Amerikaanse leverancier van onder andere PDU's CIS Global neemt de Amerikaanse branchegenoot Enlogic over. Enlogic levert intelligente PDU's gericht op datacenters.

De twee bedrijven werken al langer samen. CIS Global verkoop sinds een jaar de producten van Enlogic. Nu komt het bedrijf dus in zijn geheel in handen van CIS Global. Het Amerikaanse bedrijf heeft al laten weten de producten van Enlogic te blijven aanbieden op de markt.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Meer over
Lees ook

Schneider Electric neemt leverancier van modulaire datacenters AST Modular over

Schneider Electric neemt AST Modular over. Het Spaanse AST levert modulaire datacenters en datacentercontainers over de gehele wereld. De oplossingen worden gebruikt in 450 verschillende projecten in 30 landen. AST Modular ontwerpt en levert allerlei modules die in korte tijd kunnen worden gecombineerd tot een modulair datacenter. Ook levert het bedrijf koeloplossingen, die specifiek zijn bedoeld voor modulaire IT-omgevingen. De laatste productreeks van AST is specifiek gericht op implementatie in een zeecontainer, waardoor het modulaire datacenter eenvoudig kan worden verplaatst. Met de ove1