Virtual Instruments introduceert 16G Fibre Channel (FC) prestatiesonde

vi-virtualwisdom4

Virtual Instruments introduceert een 16G Fibre Channel (FC) prestatiesonde. De sonde is bedoeld om IT-professionals te voorzien van de nauwkeurige informatie die nodig is om de daadwerkelijke reactietijden van infrastructuur te analyseren.

De sonde kan worden gecombineerd met het VirtualWisdom4 IPM platform. Hierdoor kunnen IT-professionals prestatie-gebaseerde service level agreements (SLA’s) beheren en zo in te spelen op de toenemende behoefte aan operationele transparantie in de private cloud.

Applicatie I/O profilering

Ook maakt de combinatie gedetailleerde applicatie I/O profilering mogelijk. Dit helpt bedrijven de overstap te maken naar een workload-gebaseerde IT-strategie. Tot slot helpt de sonde in combinatie met het VirtualWisdom4 IPM platform proactief problemen op te sporen, wat helpt de prestaties en beschikbaarheid van de infrastructuur te garanderen.

De Performance ProbeFC-16G-24, zoals de prestatiesonde voluit heet, is beschikbaar vanaf februari.

Lees ook
Impressie IT Infra & Telecom Infra 2022

Impressie IT Infra & Telecom Infra 2022

1931 congrescentrum 's-Hertogenbosch stond donderdag 1 december in het teken van IT Infra & Telecom Infra 2022. Dit jaar waren voor het eerste de twee events gecombineerd. Een goede stap, de twee hebben namelijk steeds meer met elkaar te maken. 5G en Edge zijn daar voorbeelden van, maar er zijn nog veel meer cases te noemen die duidelijk maken dat1

Niet vergeten: donderdag 1 december IT Infra & Telecom Infra 2022

Niet vergeten: donderdag 1 december IT Infra & Telecom Infra 2022

Niet vergeten: donderdag 1 december IT Infra & Telecom Infra 2022 - In het 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Onduidelijkheid over vitaal verklaren van datacenters

Onduidelijkheid over vitaal verklaren van datacenters

Er is nog geen duidelijkheid over hoe bepaald kan worden of datacenters in Nederland als vitaal bestempeld kunnen worden. Een rapport van Stratix dat in opdracht van het Agentschap Telecom is gemaakt, schetst een verdeeld beeld over de vraag hoe het ministerie van Economische Zaken en Klimaat kan beoordelen welke datacenters voor Nederland vitale1