Niet vergeten: donderdag 1 december IT Infra & Telecom Infra 2022

IT infra 2022

 

Programma uitgebreider en gevarieerder dan ooit

We zijn erg blij met het lezingenprogramma van 2022. Maar liefst vijftien toonaangevende sprekers maken hun opwachting, waaronder plenair sprekers Andrew van der Haar (Fiber Carrier Association) en Dirk Harryvan (Certios). Beide heren staan bekend staan om hun uitgesproken mening over de toekomst van de sector. Van der Haar zoomt in op het belang van glasvezel, terwijl Harryvan de (financiële) voordelen van verduurzaming toelicht.

Uitdagende paneldiscussie

Na de technisch inhoudelijke lezingen over een keur aan actuele onderwerpen, leidt techjournalist Robbert Hoeffnagel de paneldiscussie over de digitalisering van gemeenten. Het begrip tussen belanghebbende partijen is soms ver te zoeken wat leidt tot onbegrip en irritaties. Om hier verandering in te brengen, is meer inzicht nodig in elkaars belangen en standpunten. Vier vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de overheid schuiven aan om met elkaar én het publiek in discussie te gaan.

Eventapp

Tijdens het IT Infra & Telecom Infra event maken we gebruik van de FHI eventapp. Hier zie je in een oogopslag voor welke sessies je bent ingeschreven en in welke zaal de lezingen plaatsvinden. De app bevat allerlei slimmigheidjes. Zo is het mogelijk om de QR-code van exposanten en andere beursbezoekers te scannen vanaf hun badge. Je hoeft dus geen visitekaartjes meer uit te wisselen (tenzij je dat leuk vindt natuurlijk). Ook handig: de interactieve plattegrond en de chatfunctie.

https://fhi.nl/agenda/it-infra-telecom-infra-event-2022/

 

 

Lees ook
ADISA Conference 2024 zet in op standaarden en compliance

ADISA Conference 2024 zet in op standaarden en compliance

De ADISA Conference 2024 op 17 oktober is volgens de organisatie het enige ITAD-specifieke evenement in Europa.

Nieuws over Liander en het stroomnet in Amsterdam

Nieuws over Liander en het stroomnet in Amsterdam

Netbeheerder Liander heeft in de regio Amsterdam te maken met meer vraag naar capaciteit dan er aanbod is. Bestaande grootgebruikers kunnen niet uitbreiden. Nieuwe grootgebruikers, waaronder datacenters, zijn mede daarom niet welkom in de regio.

Google's rapporteert een CO2-uitstoot die bijna 50% stijgt door energievraag van AI

Google's rapporteert een CO2-uitstoot die bijna 50% stijgt door energievraag van AI

Google heeft bekendgemaakt dat de CO2-uitstoot van het bedrijf bijna 50% is gestegen ten opzichte van 2019. Dit blijkt uit het milieuverslag van 2024 dat het bedrijf onlangs heeft gepubliceerd. Deze stijging vormt een aanzienlijke tegenslag in de ambitie van Google om tegen 2030 netto nul emissies te bereiken.