Niet vergeten: donderdag 1 december IT Infra & Telecom Infra 2022

IT infra 2022

 

Programma uitgebreider en gevarieerder dan ooit

We zijn erg blij met het lezingenprogramma van 2022. Maar liefst vijftien toonaangevende sprekers maken hun opwachting, waaronder plenair sprekers Andrew van der Haar (Fiber Carrier Association) en Dirk Harryvan (Certios). Beide heren staan bekend staan om hun uitgesproken mening over de toekomst van de sector. Van der Haar zoomt in op het belang van glasvezel, terwijl Harryvan de (financiële) voordelen van verduurzaming toelicht.

Uitdagende paneldiscussie

Na de technisch inhoudelijke lezingen over een keur aan actuele onderwerpen, leidt techjournalist Robbert Hoeffnagel de paneldiscussie over de digitalisering van gemeenten. Het begrip tussen belanghebbende partijen is soms ver te zoeken wat leidt tot onbegrip en irritaties. Om hier verandering in te brengen, is meer inzicht nodig in elkaars belangen en standpunten. Vier vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de overheid schuiven aan om met elkaar én het publiek in discussie te gaan.

Eventapp

Tijdens het IT Infra & Telecom Infra event maken we gebruik van de FHI eventapp. Hier zie je in een oogopslag voor welke sessies je bent ingeschreven en in welke zaal de lezingen plaatsvinden. De app bevat allerlei slimmigheidjes. Zo is het mogelijk om de QR-code van exposanten en andere beursbezoekers te scannen vanaf hun badge. Je hoeft dus geen visitekaartjes meer uit te wisselen (tenzij je dat leuk vindt natuurlijk). Ook handig: de interactieve plattegrond en de chatfunctie.

https://fhi.nl/agenda/it-infra-telecom-infra-event-2022/

 

 

Meer over
Lees ook
Nutanix introduceert Carbon Power Estimator

Nutanix introduceert Carbon Power Estimator

Nutanix introduceert Carbon Power Estimator om datacenters inzicht te geven in energieverbruik en CO2-voetafdruk. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan, wordt de rol van de IT-afdeling in bedrijven steeds belangrijker. Het is dan ook van essentieel belang dat organisaties inzicht krijgen in het energieverbruik en de CO2-voetafdruk...

Nieuw traffic-record bij DE-CIX Frankfurt: 15 Tbps

Nieuw traffic-record bij DE-CIX Frankfurt: 15 Tbps

Op woensdagavond 20 september heeft DE-CIX Frankfurt een nieuw verkeersrecord gevestigd door voor het eerst de grens van 15 Terabits per seconde (Tbps) te overschrijden, met een piek van 15,29 Tbps. Ter vergelijking: in 2022 doorbrak Frankfurt de barrières van 11, 12, 13 en 14 Tbps.

Datacenter trends: hou het hoofd koel

Datacenter trends: hou het hoofd koel

Datacenterbeheerders staan voor een dubbele uitdaging: enerzijds moeten de prestaties worden verbeterd om aan de vraag naar hogere snelheden te voldoen, en tegelijkertijd moeten energieverbruik en CO2-uitstoot omlaag worden gebracht. Meer krachtige processoren, fors hogere dichtheid van apparatuur in racks, en servers die meer energie verbruiken leiden...