<


Niet vergeten: donderdag 1 december IT Infra & Telecom Infra 2022

IT infra 2022

 

Programma uitgebreider en gevarieerder dan ooit

We zijn erg blij met het lezingenprogramma van 2022. Maar liefst vijftien toonaangevende sprekers maken hun opwachting, waaronder plenair sprekers Andrew van der Haar (Fiber Carrier Association) en Dirk Harryvan (Certios). Beide heren staan bekend staan om hun uitgesproken mening over de toekomst van de sector. Van der Haar zoomt in op het belang van glasvezel, terwijl Harryvan de (financiële) voordelen van verduurzaming toelicht.

Uitdagende paneldiscussie

Na de technisch inhoudelijke lezingen over een keur aan actuele onderwerpen, leidt techjournalist Robbert Hoeffnagel de paneldiscussie over de digitalisering van gemeenten. Het begrip tussen belanghebbende partijen is soms ver te zoeken wat leidt tot onbegrip en irritaties. Om hier verandering in te brengen, is meer inzicht nodig in elkaars belangen en standpunten. Vier vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de overheid schuiven aan om met elkaar én het publiek in discussie te gaan.

Eventapp

Tijdens het IT Infra & Telecom Infra event maken we gebruik van de FHI eventapp. Hier zie je in een oogopslag voor welke sessies je bent ingeschreven en in welke zaal de lezingen plaatsvinden. De app bevat allerlei slimmigheidjes. Zo is het mogelijk om de QR-code van exposanten en andere beursbezoekers te scannen vanaf hun badge. Je hoeft dus geen visitekaartjes meer uit te wisselen (tenzij je dat leuk vindt natuurlijk). Ook handig: de interactieve plattegrond en de chatfunctie.

https://fhi.nl/agenda/it-infra-telecom-infra-event-2022/

 

 

Meer over
Lees ook
Amerikaans datacenter haalt elektriciteit rechtstreeks uit kerncentrale

Amerikaans datacenter haalt elektriciteit rechtstreeks uit kerncentrale

Datacenterbedrijven over de hele wereld zijn op zoek naar energiebronnen die hen voorzien van goedkope en zo schoon mogelijke elektriciteit. Sommige partijen komen dan uit bij waterstof. Andere ondernemingen kijken naar kernenergie. Een voorbeeld hiervan is Cumulus Data.

IT-bedrijf geeft garantie voor energieverbruik van storagesystemen in datacenter

IT-bedrijf geeft garantie voor energieverbruik van storagesystemen in datacenter

Datacenters zien zich al jaren geconfronteerd met veel publicitaire tegenwind. Het zouden energieslurpers zijn en het milieu te zwaar belasten. Wat hierbij nog wel eens vergeten wordt, is dat met name ook de IT-systemen die in het datacenter staan opgesteld verantwoordelijk zijn voor een groot deel van het energieverbruik.

ECL lanceert off-grid datacenter op basis van groene waterstof

ECL lanceert off-grid datacenter op basis van groene waterstof

ECL heeft een modulair, off-grid datacenter geïntroduceerd dat draait op groene waterstof. De startup levert deze datacenters vanaf het tweede kwartaal in blokken van 1 MW met een uptime-garantie van 99,9999 procent.