Virtual Instruments introduceert 16G Fibre Channel (FC) prestatiesonde

vi-virtualwisdom4

Virtual Instruments introduceert een 16G Fibre Channel (FC) prestatiesonde. De sonde is bedoeld om IT-professionals te voorzien van de nauwkeurige informatie die nodig is om de daadwerkelijke reactietijden van infrastructuur te analyseren.

De sonde kan worden gecombineerd met het VirtualWisdom4 IPM platform. Hierdoor kunnen IT-professionals prestatie-gebaseerde service level agreements (SLA’s) beheren en zo in te spelen op de toenemende behoefte aan operationele transparantie in de private cloud.

Applicatie I/O profilering

Ook maakt de combinatie gedetailleerde applicatie I/O profilering mogelijk. Dit helpt bedrijven de overstap te maken naar een workload-gebaseerde IT-strategie. Tot slot helpt de sonde in combinatie met het VirtualWisdom4 IPM platform proactief problemen op te sporen, wat helpt de prestaties en beschikbaarheid van de infrastructuur te garanderen.

De Performance ProbeFC-16G-24, zoals de prestatiesonde voluit heet, is beschikbaar vanaf februari.

Lees ook
Ook online was IT INFRA zeer succesvol

Ook online was IT INFRA zeer succesvol

Op 10, 11 en 12 november vond het IT Infra-event plaats. Net als veel andere FHI-events werd het IT Infra event dit jaar georganiseerd in de vorm van een online kennisweek. Experts vertelden drie dagen lang over de laatste ontwikkelingen en technologie in de datacentermarkt. Dat leverde de 450 toeschouwers ook dit jaar weer veel nuttige informatie1

Signet neemt Breedband volledig over

Signet neemt Breedband volledig over

Connectiviteitsspecialist Signet, onderdeel van het Europese techpowerhouse team.blue, heeft internetserviceprovider Breedband uit Arnhem overgenomen. Door de krachten te bundelen versterken de bedrijven hun positie in de connectiviteitsmarkt en verbreden ze hun productportfolio om zo de beste netwerkoplossingen aan klanten te blijven garanderen.

Investeringen in traditionele IT-infrastructuur gestegen

Investeringen in traditionele IT-infrastructuur gestegen

De investeringen in traditionele IT-infrastructuur lopen al jaren terug, wat ondermeer te danken is aan de opkomst van de cloud. In het derde kwartaal van 2017 zijn de investeringen voor het eerst in jaren echter gestegen. Daarnaast is traditionele IT-infrastructuur nog altijd goed voor meer dan de helft van de totale wereldwijde investering in IT1