Siemon breidt MapIT G2 uit met de TERA-oplossing

Leverancier van netwerkinfrastructuuroplossingen Siemon breidt het Automated Infrastructure Management-systeem MapIT G2 uit met de shielded TERA-oplossing. De in TERA-patchpanelen en -kabels ingebouwde MapIT G2-technologie zorgt in combinatie met de EagleEye Connect-software voor realtime tracking en beheer van categorie 7A/klasse FA twisted-pair bekabeling.

Het MapIT G2 TERA-systeem beschikt over intelligente patchpanelen die zijn voorzien van Quick-Ground-technologie voor de aarding van het afgeschermde systeem. Het paneel geeft lokaal op een LCD-scherm realtime informatie weer over patchkabelverbindingen en circuitsporen.

TERA-patchkabels

De MapIT G2 TERA-patchkabels zijn leverbaar als 2- en 4-pair versies en voorzien van een sensorpen aan de achterkant van de connector voor test- en mappingdoeleinden. De 2-pair kabels zijn geschikt voor cablesharing waarbij twee 2-pair applicaties zoals VoIP of 10/100BASE-T kunnen worden uitgevoerd via één 4-pair kabel en aansluiting, wat bekabelingskosten en kabelgootruimte bespaart.

De combinatie van de connectiviteitstechnologie MapIT G2 met de EagleEye Connect-software geeft gebruikers inzicht en controle over de fysieke laag. Met behulp van realtime poortmonitoring- en traceringsfuncties identificeert het systeem storingen, ongeoorloofde verbindingen en niet-gebruikte poorten. Dit maakt het mogelijk problemen sneller op te sporen en werkvolgordeprocessen, beveiligings- en activabeheer te verbeteren. De MapIT G2 TERA-patchpanelen zijn ook leverbaar in MapIT G2-voorbereide versies, die na installatie kunnen worden geüpgraded.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Global technology provider Arrow Electronics heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Rackmount.IT.

Panduit vereenvoudigt en versnelt digitaal documenteren netwerkkabels

Panduit vereenvoudigt en versnelt digitaal documenteren netwerkkabels

Panduit breidt het RapidID-systeem uit om netwerkbekabeling nog sneller digitaal te kunnen documenteren. Met het RapidID Network Mapping System van Panduit kunnen bedrijven tot 50% aan tijd en kosten besparen bij het documenteren van patchkabels. Netwerktechnici en installateurs kunnen voortaan gebruikmaken van vooraf gelabelde patchkabels en de R1

Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor een efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor een efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

Panduit heeft het aanbod van netwerkkasten uitgebreid met de introductie van de FlexFusion XGL-kasten. Deze nieuwe 19” kasten voor netwerk- en serverapparatuur bieden een maximale capaciteit voor het beheer van hoge kabeldichtheid in datacenters, bedrijfsnetwerken of colocatie-omgevingen.