Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor een efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

2023-February-Data Center-FlexFusion XGL-RITM0307101-036-600400

Panduit heeft het aanbod van netwerkkasten uitgebreid met de introductie van de FlexFusion XGL-kasten. Deze nieuwe 19” kasten voor netwerk- en serverapparatuur bieden een maximale capaciteit voor het beheer van hoge kabeldichtheid in datacenters, bedrijfsnetwerken of colocatie-omgevingen.

Met vergrendelbare deuren kunnen gebruikers IT-apparatuur veilig onderbrengen en profiteren van uitgebreide kabelbeheeropties binnen een thermisch efficiënte kast, die geschikt is voor hot aisle/cold aisle- of thermische containmentimplementaties.

De kasten zijn vervaardigd van gelast staal en leverbaar in configuraties van 600 mm en 800 mm breedte, 1070 mm en 1200 mm diepte en 42HE en 48HE hoogte.

 

De enkel scharnierende voordeur en de in tweeën gedeelde scharnierende achterdeuren hebben een perforatie van 80% die de koelluchtstroom naar de IT-apparatuur maximaliseert, terwijl ze toch sterkte en stijfheid behouden. De deuren met een openingshoek van 170 graden minimaliseren de belemmering van het gangpad. De horizontaal gedeelde zijpanelen maken eenvoudige interconnectie van apparatuur tussen naast elkaar geplaatste kastcombinaties mogelijk, terwijl de borstelkabelinvoerpunten aan de bovenkant van de kast luchtlekkage aanzienlijk verminderen.

Deze kasten met volledig verstelbare kooimoeruitrustingsrails aan de voor- en achterkant zijn verkrijgbaar in zwart of wit en hebben een kortere levertijd dan de individueel aanpasbare FlexFusion XG-kasten van Panduit. Ze behouden een maximale schaalbaarheid voor toekomstige MAC’s. Met een statisch gewicht van bijna 1,6 ton en een rolbelasting van nog steeds 454 kg zijn de FlexFusion XGL-kasten onderscheidend in hun klasse, als platform voor zwaardere en high-density apparatuur.

De nieuwe FlexFusion XGL-kasten bevatten alles wat nodig is om de installatie te vereenvoudigen, zoals nivelleringspoten, beugels voor vloerbevestiging en te koppelen en zwenkwieltjes. Verder zijn ze integraal geaard, zonder het gebruik van aardingsdraden, voor een veilig en betrouwbaar netwerk. Het FlexFusion-kastsysteem van Panduit voldoet aan de normen EIA-310-E, TIA/EIA-942 en UL2416.

Meer over
Lees ook
Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Vandaag de dag is de vraag naar betrouwbare en schaalbare glasvezelinfrastructuur van cruciaal belang. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden wij YellowDuct®, het ultieme systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in al jouw glasvezelkabelbeheerbehoeften.

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Kabelbeheer was en is een uitdaging in veel datacenters. In dit artikel behandelt David Cuthbertson, een bekende cable management-specialist die al meermalen heeft bijgedragen aan bekabelingsstandaarden zoals de nieuwe TIA TR-60, het documenteren van bestaande koper- en glasvezelconnectiviteit, evenals enkele van de uitdagingen die men onderweg kan...

Deutsche Telekom breidt internationaal 400G-netwerk uit met nieuwe route via Oostende

Deutsche Telekom breidt internationaal 400G-netwerk uit met nieuwe route via Oostende

Deutsche Telekom Global Carrier heeft een upgrade aangekondigd voor zijn Lambda-netwerk, waarbij een extra route wordt toegevoegd die het Engelse Kanaal oversteekt tussen Londen en het Europese vasteland.