Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Rackmount + Arrow partnership 02

Global technology provider Arrow Electronics heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Rackmount.IT.

Rackmount.IT is gespecialiseerd in het maken van rack mount kits van hoge kwaliteit. Deze zijn op maat gemaakt voor de verschillende vormen en maten van de kleine netwerk apparaten van de belangrijkste hardware leveranciers. De overeenkomst met Arrow omvat het volledige portfolio van rack mount kits die zijn ontworpen om een optimaal gebruik en een optimale levensduur van elk apparaat te garanderen.

De oplossingen van Rackmount.IT worden gekenmerkt door hun aandacht voor details, waaronder aangepaste uitsparingen die de luchtstroom behouden en oververhitting voorkomen, connecties aan de voorkant, die gemakkelijk toegang geven tot alle poorten van het apparaat en een vaste voeding. Alexis Brabant, vice president sales van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA, zei: "Deze overeenkomst helpt om een aanzienlijke toegevoegde waarde te creëren voor onze partners binnen het kanaal omdat ze de eindklanten in staat te stellen het meeste te halen uit de investering van hun IT-hardware, met als bijkomend voordeel een schonere en efficiëntere IT-omgeving."

Eric Cantineau, eigenaar van Rackmount.IT, zei: "We zijn verheugd om deze distributieovereenkomst met Arrow te ondertekenen, omdat het ons bereik in heel Europa aanzienlijk zal uitbreiden. Arrow heeft diepe relaties opgebouwd met een uitgebreide reeks hardware leveranciers, waarvan onze rack mount kits zowel de prestaties als de levensduur van de apparaten optimaliseren. We hebben hard gewerkt om op maat gemaakte systemen te ontwerpen die het leven van degenen die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de IT-kit zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk maken. Hierdoor worden betere werkomgevingen gegarandeerd en ongeplande uitval wordt geminimaliseerd."

Meer over
Lees ook
Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Hyperscale- en edge-datacenters installeren of upgraden verbindingen naar 400G en 800G (2x400G), voor de overstap naar een server- en spine-leaf-architectuur. Daarbij zijn er verschillende MMF- en SMF-transceiveropties om uit te kiezen en kijkt men tevens naar multimode parallelle optica voor netwerkconnectiviteit op korte afstand.

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

De groei en toenemende complexiteit van IT-systemen en cloudservices, ongeacht het bedrijf en de markt waarin u werkt, blijft de behoefte aan netwerkinfrastructuur stuwen. Oplossingen voor die infrastructuur, zoals optische distributieframes (ODF's), moeten meegroeien en evolueren met de organisatie, en tegemoetkomen aan steeds compactere en daard1

Herziene NEN 8012: meer duidelijkheid over brandveiligheid van kabels

Herziene NEN 8012: meer duidelijkheid over brandveiligheid van kabels

Op 7 juli 2023 is de vernieuwde NEN 8012 over de keuze van leidingtypes gepubliceerd. Deze revisie zorgt voor een afstemming met het aangepaste Bouwbesluit uit 2020, en presenteert een vereenvoudigde norm die de toepassing ervan gemakkelijker maakt.