Monitor eenvoudig temperaturen met zelfklevende labels

RFID Temperature label800400

Brady biedt nieuwe RFID-temperatuurlabels aan die draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk maken voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparatuur, machines, rekken, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve besluitvorming.

Monitor eenvoudig temperaturen

De nieuwe RFID-temperatuurlabels zijn een voordelige oplossing voor temperatuurmonitoring. Mogelijke toepassingen zijn milieumonitoring, materiaal- en apparatuurmonitoring, koelketenmonitoring, datacentermonitoring, het verzamelen van onderhouds- en veiligheidsgegevens en serremonitoring. De dunne, flexibele slimme RFID-labels vereisen geen energie of onderhoud. In het geval van een temperatuurmeting worden ze draadloos van energie voorzien door een UHF-compatibele RFID-lezer. Temperatuurmetingen kunnen worden geautomatiseerd en worden opgepikt door scanners op een ISO 18000-63/64- en ETSI-conforme frequentieband.

Geschikt voor vrijwel alle oppervlakken

Identificatiespecialist Brady heeft RFID-technologie voor temperatuurdetectie geïntegreerd in zijn uitgebreide assortiment industriële labelmaterialen. Deze labels blijven kleven en leesbaar bij blootstelling aan hoge en lage temperaturen, vuil, bij binnen- of buitengebruik, en zijn bestand tegen chemicaliën, reinigingsmiddelen, vet, olie en brandstoffen. Ze zijn beschikbaar met verschillende kleefstoffen om te blijven kleven op gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en op vlakke en gebogen oppervlakken.

Complete oplossing

Brady kan een complete oplossing leveren voor temperatuurmeting en -monitoring op een groot aantal oppervlakken. De complete oplossing omvat blanco of voorbedrukte RFID-labels, een of meer professionele labelprinters, Brady Workstation-labelontwerpsoftware en een RFID-lezer. Voor elke component van de oplossing is hardware- en softwareondersteuning beschikbaar.


Ontdek hoe de oplossing werkt op de Brady-website of vraag meer informatie via
emea_request@bradycorp.com

Lees ook
Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric

Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric

Eurofiber (Cloud Infra) stelt klanten in staat om rechtstreeks end-to-end verbindingen te maken van elk Equinix IBX Datacenter naar elke DCspine-verbonden datacenterlocatie op aanvraag, zonder fysieke cross-connects.

Startup Exowatt wil AI-datacenters van hernieuwbare energie voorzien

Startup Exowatt wil AI-datacenters van hernieuwbare energie voorzien

Het Amerikaanse bedrijf Exowatt belooft elektriciteit te leveren tegen een prijs van 0,01 dollar per kilowattuur, of zelfs minder, voor datacenters en kunstmatige intelligentie (AI). Deze ambitie wordt ondersteund door investeerders zoals Sam Altman (van OpenAI), Andreessen Horowitz en Atomic.

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

Medio juni vindt in de Verenigde Staten de 2024-editie van de jaarlijkse ASHRAE-conferentie plaats. Het technische programma voor dit event is nu beschikbaar. De conferentie vindt plaats dat van 22 tot 26 juni in het Marriott Indy Place in Indianapolis.