Monitor eenvoudig temperaturen met zelfklevende labels

RFID Temperature label800400

Brady biedt nieuwe RFID-temperatuurlabels aan die draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk maken voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparatuur, machines, rekken, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve besluitvorming.

Monitor eenvoudig temperaturen

De nieuwe RFID-temperatuurlabels zijn een voordelige oplossing voor temperatuurmonitoring. Mogelijke toepassingen zijn milieumonitoring, materiaal- en apparatuurmonitoring, koelketenmonitoring, datacentermonitoring, het verzamelen van onderhouds- en veiligheidsgegevens en serremonitoring. De dunne, flexibele slimme RFID-labels vereisen geen energie of onderhoud. In het geval van een temperatuurmeting worden ze draadloos van energie voorzien door een UHF-compatibele RFID-lezer. Temperatuurmetingen kunnen worden geautomatiseerd en worden opgepikt door scanners op een ISO 18000-63/64- en ETSI-conforme frequentieband.

Geschikt voor vrijwel alle oppervlakken

Identificatiespecialist Brady heeft RFID-technologie voor temperatuurdetectie geïntegreerd in zijn uitgebreide assortiment industriële labelmaterialen. Deze labels blijven kleven en leesbaar bij blootstelling aan hoge en lage temperaturen, vuil, bij binnen- of buitengebruik, en zijn bestand tegen chemicaliën, reinigingsmiddelen, vet, olie en brandstoffen. Ze zijn beschikbaar met verschillende kleefstoffen om te blijven kleven op gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en op vlakke en gebogen oppervlakken.

Complete oplossing

Brady kan een complete oplossing leveren voor temperatuurmeting en -monitoring op een groot aantal oppervlakken. De complete oplossing omvat blanco of voorbedrukte RFID-labels, een of meer professionele labelprinters, Brady Workstation-labelontwerpsoftware en een RFID-lezer. Voor elke component van de oplossing is hardware- en softwareondersteuning beschikbaar.


Ontdek hoe de oplossing werkt op de Brady-website of vraag meer informatie via
emea_request@bradycorp.com

Lees ook
DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.