HP en Emerson integrereren Trellis in Converged Management Consulting Services

servers

HP gaat de Trellis Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing van Emerson Network Power opnemen in haar Converged Management Consulting Services. Hiervoor hebben HP en Emerson een contract getekend.

Trellis werd drie jaar geleden door Emerson gelanceerd. De DCIM-oplossing is onder andere gebaseerd op producten die Emerson in 2009 in handen kreeg door de overname van Avocent. HP en Emerson werken al ruim tien jaar samen op het gebied van software en breiden nu dus hun bestaande partnership uit met de integratie van Trellis in het Converged Management Consulting Services.

De partijen gaan de gecombineerde oplossing leveren aan klanten om hen te helpen datacenters te beheren en te laten groeien. De oplossing moet klanten een hollistisch overzicht geven over zowel IT als faciliteiten. Dit moet hen helpen een betere operationele efficiëntie, verbeterde business continuïteit en meer flexibiliteit te realiseren in hun datacenter.

Dossiers
Lees ook
Datacenterontwikkelingen bij BICSI’s winterconferentie

Datacenterontwikkelingen bij BICSI’s winterconferentie

BICSI organiseert van 28 februari tot en met 4 maart de jaarlijkse winterconferentie als een virtueel evenement. Voor ontwerpers en beheerders van datacenters worden daar de belangrijkste ontwikkelingen, praktijkervaringen en trends besproken. Dit jaar eenvoudig vanuit huis op de eigen computer te volgen.

DatacenterWorks Expertsessie Datacenter Monitoring

DatacenterWorks Expertsessie Datacenter Monitoring

Op 25 februari 2021 organiseerde DatacenterWorks in samenwerking met CloudWorks, Delta Electronics, Royal HaskoningDHV, PerfIT en onderzoeksbureau Pb7 Research een goed bezochte expertsessie over datacenter monitoring.

Panduit introduceert Edge Clips om eenvoudig kabels en leidingen te bevestigen

Panduit introduceert Edge Clips om eenvoudig kabels en leidingen te bevestigen

Panduit introduceert Edge Clips met of zonder voorgemonteerde kabelbinders, voor het eenvoudig en snel bevestigen van kabels en leidingen op paneel- en frameranden. Daarmee zijn kabels en leidingen zonder enig gereedschap parallel aan of loodrecht te bevestigen op verschillende typen panelen en frames in bijvoorbeeld auto’s, vrachtwagens, machines1