HP en Emerson integrereren Trellis in Converged Management Consulting Services

servers

HP gaat de Trellis Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing van Emerson Network Power opnemen in haar Converged Management Consulting Services. Hiervoor hebben HP en Emerson een contract getekend.

Trellis werd drie jaar geleden door Emerson gelanceerd. De DCIM-oplossing is onder andere gebaseerd op producten die Emerson in 2009 in handen kreeg door de overname van Avocent. HP en Emerson werken al ruim tien jaar samen op het gebied van software en breiden nu dus hun bestaande partnership uit met de integratie van Trellis in het Converged Management Consulting Services.

De partijen gaan de gecombineerde oplossing leveren aan klanten om hen te helpen datacenters te beheren en te laten groeien. De oplossing moet klanten een hollistisch overzicht geven over zowel IT als faciliteiten. Dit moet hen helpen een betere operationele efficiëntie, verbeterde business continuïteit en meer flexibiliteit te realiseren in hun datacenter.

Dossiers
Lees ook
Legrand breidt portfolio voor glasvezeloplossingen verder uit

Legrand breidt portfolio voor glasvezeloplossingen verder uit

Om zijn positie in de markt van glasvezelconnectiviteit te versterken, kondigt Legrand vandaag twee belangrijke beslissingen aan. Met de overname van het bedrijf Compose wil Legrand zijn leidende positie met Legrand Data Center Solutions verder uitbouwen. Daarnaast lanceert Legrand later dit jaar een aantal nieuwe producten in dit segment, waarond1

BICSI vernieuwt RCDD-certificeringsprogramma

BICSI vernieuwt RCDD-certificeringsprogramma

BICSI heeft onlangs de details bekendgemaakt van het vernieuwde RCDD-certificeringsprogramma, gebaseerd op de 14de TDMM-editie. Gezien de wereldwijde erkenning hiervan is dit zowel een belangrijke ontwikkeling voor iedereen met de ambitie om RCDD te worden, als de duizenden actieve RCDD’s.

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Mulder-Hardenberg heeft in samenwerking met Brady een nieuwe dienst gelanceerd: Labeling as a Service. Hierbij neemt Mulder-Hardenberg alles, wat met het labelen van bekabeling te maken heeft, over van het datacenter. Advies plus labelen en het aanleveren van digitale bestanden en dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag (fixed fee).