Panduit introduceert Edge Clips om eenvoudig kabels en leidingen te bevestigen

Panduit300165

 

Panduit-Edge Clip seul RP 400400.jpg

Panduit introduceert Edge Clips met of zonder voorgemonteerde kabelbinders, voor het eenvoudig en snel bevestigen van kabels en leidingen op paneel- en frameranden. Daarmee zijn kabels en leidingen zonder enig gereedschap parallel aan of loodrecht te bevestigen op verschillende typen panelen en frames in bijvoorbeeld auto’s, vrachtwagens, machines, treinen en PV-installaties.

De nieuwe Edge Clips zijn in twee uitvoeringen leverbaar, geschikt voor randen met een dikte van 0,7 tot 3 mm of voor randen met een dikte van 3 tot 6 mm.

 

Flexibiliteit en installatiegemak

  Panduit-G-CMEA24-B2S--INDR-O-400400.jpg

Randbevestigingen verbeteren de flexibiliteit en het installatiegemak van kabels en leidingen voor diverse OEM-toepassingen. Omdat de Panduit Edge Clips zonder boren of zelfklevende tape te bevestigen zijn, besparen ze installateurs tijd en voorkomen ze corrosie op de panelen en frames. Bovendien kan men met één clip de bekabeling horizontaal en verticaal plaatsen, waarvoor normaal twee verschillende edge clips nodig zijn. 

Een speciaal ontworpen zadel drukt de kabelbinder stevig tegen de Edge Clip, zonder dat deze verschuift. Verder zorgt de innovatieve vorm voor een robuuste en veilige bevestiging, omdat de metalen clips een hoge klemkracht en treksterkte hebben. Panduit levert ook voorgeconfigureerde assemblages voor toepassingen met veel trillingen en een complementair assortiment aan robuuste bundelbanden en accessoires.

Over Panduit

Al ruim 60 jaar staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.

Lees ook
Wat doe ik met gebruikte datacenterapparatuur?

Wat doe ik met gebruikte datacenterapparatuur?

De eerste Circulaire-IT.nl Community Netwerk Meeting, op 23 april, richt zich op duurzaamheid in computerruimtes, datacenters en professionele IT-apparatuur. De Community Netwerk Meeting van Circulaire-IT.nl vindt plaats bij Eurofiber in de ‘Matriarch.

Een datacenter complex? Kijk dan eens naar deze chipfabriek

Een datacenter complex? Kijk dan eens naar deze chipfabriek

Wie van mening is dat een datacenter een complexe technische omgeving is, doet er goed aan eens naar deze Youtube-video te kijken. Intel heeft deze video - ook wel de grootste 'unboxing'-video ooit genoemd - onlangs gedeeld. Hierin wordt de installatie van ASML's $380 miljoen kostende High-NA lithografiemachine in hun fabriek in Oregon getoond.

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Datacenterworks bestaat tien jaar. Reden om de website onderhanden te nemen en stil te staan bij de vraag wat er in die periode zoal is veranderd. Daarvoor is gesproken met Dennis Snijder van NDIX.