HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels

hartingcat5ecat6

HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels voor gebruik in datacenters. De HARTING patchkabels zijn speciaal ontworpen voor multiport-switches en compacte industriële apparaten.

De connector van de patchkabels beschikt over de speciale Dualboot-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale trekontlasting en beschermt de vergrendeling tegen afbreken. Patchkabels van HARTING zijn inzetbaar voor veilige Ethernet-transmissie, of het nu 100Mbit/sec, 1.000 Mbit/sec of 10Gbit/sec is.

  • Nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels voldoen aan de volgende standaards / specificaties:
  • IEEE 802.3; 10BaseT,100BaseT, 1000BaseT, 10GBaseT (Cat6)
  • IEEE 802.5 16MB; ISDN, FDDI, ATM, Telephone
  • Sheath FRNC: IEC 60 332-1-2, IEC 60 754-2, IEC 61 034
  • EMC shielding / plug to EN 60 603-7 with 360° shielding, cable S-FTP

De kabels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, grijs, rood, geel, groen en blauw.

Lees ook
Zweedse startup wil serie souvereign datacenters in Europa bouwen

Zweedse startup wil serie souvereign datacenters in Europa bouwen

Een Zweedse startup die luistert naar de naam Evroc heeft plannen om een serie datacenters in Europa te bouwen die inspelen op de toenemende behoefte aan sovereign cloud- en andere IT-voorzieningen. Hiermee worden datacenters bedoeld die zowel wat betreft technische als IT-infrastructuur Europees zijn, waarbij de data en applicaties gehost worden1

Defem Wire Cable Tray System van Mulder-Hardenberg

Defem Wire Cable Tray System van Mulder-Hardenberg

Als het gaat om het geleiden en beschermen van kabels, flexibele leidingen en slangen, staat Defem bekend als het sterkste systeem op de markt. De uitzonderlijke kwaliteit en het robuuste ontwerp maken het dé keuze voor kabelmanagement in datacenters en serverruimtes.

Ook in de VS maakt men zich zorgen over het ‘verrommelen’ van het landschap door datacenters

Ook in de VS maakt men zich zorgen over het ‘verrommelen’ van het landschap door datacenters

Wie denkt dat de problemen die veel mensen hebben met “blokkendozen” in de weilanden van ons land een typisch Nederlands fenomeen is, heeft het mis. Zelfs in een land als de Verenigde Staten waar men het kapitalisme zo’n beetje uitgevonden lijkt te hebben, hebben steeds meer mensen moeite met de komst van kolossale datacenters die het cultuurlands1