HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels

hartingcat5ecat6

HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels voor gebruik in datacenters. De HARTING patchkabels zijn speciaal ontworpen voor multiport-switches en compacte industriële apparaten.

De connector van de patchkabels beschikt over de speciale Dualboot-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale trekontlasting en beschermt de vergrendeling tegen afbreken. Patchkabels van HARTING zijn inzetbaar voor veilige Ethernet-transmissie, of het nu 100Mbit/sec, 1.000 Mbit/sec of 10Gbit/sec is.

  • Nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels voldoen aan de volgende standaards / specificaties:
  • IEEE 802.3; 10BaseT,100BaseT, 1000BaseT, 10GBaseT (Cat6)
  • IEEE 802.5 16MB; ISDN, FDDI, ATM, Telephone
  • Sheath FRNC: IEC 60 332-1-2, IEC 60 754-2, IEC 61 034
  • EMC shielding / plug to EN 60 603-7 with 360° shielding, cable S-FTP

De kabels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, grijs, rood, geel, groen en blauw.

Lees ook
Bescheiden groei Europese datacentersector in tweede kwartaal

Bescheiden groei Europese datacentersector in tweede kwartaal

Dat meldt Kevin Restivo van CBRE op LinkedIn. “In het tweede kwartaal was er een bescheiden stijging in de opname (54 MW) en het nieuwe aanbod (33 MW) op de primaire en secundaire colocatiedatacentermarkten van Europa”, schrijft hij.

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Hebben de keuzes die we in het datacenter maken ten aanzien van connectiviteit invloed op het energiegebruik van een netwerkinfrastructuur? Jazeker, zegt Simone Vieira, Director Systems Engineering Europe Building & Data Center Connectivity bij CommScope. We spraken haar onlangs tijdens een gebruikersbijeenkomst van het concern.

Verlenging levensduur heeft grote impact op milieu-impact van netwerkbekabeling

Verlenging levensduur heeft grote impact op milieu-impact van netwerkbekabeling

Een belangrijke manier om de impact op het milieu van een bekabelingsinfrastructuur te verminderen, is door de toegepaste producten - kabels, connectoren en dergelijke - langer te gebruiken. Misschien zelfs langer dan in eerste instantie was verwacht. Maar hoe doe je dat? Simone Vieira, Director Systems Engineering Europe Building & Data Center C1