Defem Wire Cable Tray System van Mulder-Hardenberg

Defem Wire Cable Tray System van Mulder-Hardenberg

 

Als het gaat om het geleiden en beschermen van kabels, flexibele leidingen en slangen, staat Defem bekend als het sterkste systeem op de markt. De uitzonderlijke kwaliteit en het robuuste ontwerp maken het dé keuze voor kabelmanagement in datacenters en serverruimtes.


Laten we eens kijken naar de voordelen die Defem onderscheiden:

Uitstekende kwaliteit: Mulder-Hardenberg is er trots op een kabelgootsysteem te leveren dat ongelooflijk sterk is. Met Defem kunt u er gerust op zijn dat uw kabels en infrastructuur veilig worden ondersteund, waardoor het risico op schade of onderbrekingen wordt geëlimineerd.

Snelle en eenvoudige montage: Tijd is kostbaar, vooral als het om installaties gaat. Dankzij het slimme ontwerp en de intuïtieve onderdelen bespaart u kostbare tijd tijdens het installatieproces.

Kosteneffectieve oplossing: De kosten onder controle houden is cruciaal voor elk project. Mulder-Hardenberg levert niet alleen uitstekende kwaliteit, maar biedt ook een kosteneffectieve oplossing. Door het materiaalgebruik te stroomlijnen en de installatietijd te verkorten, helpt Mulder-Hardenberg uw budget te optimaliseren zonder afbreuk te doen aan prestaties of veiligheid.

DNV-certificering: Veiligheid is van het grootste belang. Mulder-Hardenberg en Defem nemen dat serieus. Daarom is het Wire Cable Tray System DNV - Det Norske Veritas gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat Defem zich inzet om te voldoen aan strenge veiligheidseisen, zodat uw kabels, leidingen en slangen worden beschermd volgens de hoogste industriële normen.


Het Mulder-Hardenberg Wire Cable Tray System biedt de ultieme oplossing voor kabelmanagement en combineert kracht, montagegemak, kosteneffectiviteit en veiligheid. Het is tijd voor een revolutie in uw kabelinfrastructuur met Defem! Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en efficiënt draadgootsysteem, zoek dan niet verder. Mulder-Hardenberg kan uw kabelmanagement verbeteren. Laten we samen uw infrastructuur verbeteren!

Lees ook
ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

Medio juni vindt in de Verenigde Staten de 2024-editie van de jaarlijkse ASHRAE-conferentie plaats. Het technische programma voor dit event is nu beschikbaar. De conferentie vindt plaats dat van 22 tot 26 juni in het Marriott Indy Place in Indianapolis.

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

In de loop der jaren zijn datacenters uitgegroeid van een handvol servers in een kelder tot honderden, duizenden, soms zelfs honderdduizenden servers op één locatie. Zulke configuraties kunnen een zeer grote invloed hebben op het elektriciteitsnet en de gebruikers ervan in een bepaalde regio. In de loop der jaren is de workload van d1

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.