Frans digital twin-pionier overgenomen

_86d05992-91b7-4eeb-a0cd-8c62b9fab5e7

Keysight Technologies, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van test- en meetapparatuur voor elektronische systemen, heeft de Franse pionier op het gebied van digital twins ESI Group overgenomen.

De software van de ESI-groep simuleert het gedrag van een product tijdens het testen en in de praktijk, waardoor een realtime digitale tweeling ontstaat. Het portfolio van het bedrijf is zeer gedifferentieerd, met voorspellende simulatietechnologie voor de meest uitdagende systeemontwerpen in telecom, maar ook de auto- en ruimtevaartindustrie.

De real-time digital twin-oplossingen van ESI Group combineren modelgestuurde simulatie met datagestuurde tests om virtuele simulaties te creëren. De ESI Group zal worden toegevoegd aan de elektronische ontwerp- en testportfolio van Keysight om zijn mogelijkheden voor softwareprototyping uit te breiden naar computerondersteunde engineering.

 

Lees ook
Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton heeft de overname aangekondigd van PRISM Data Centre Solutions (DCS). Dit Britse bedrijf is een fabrikant van netwerkbehuizingen. Het ontwerpt, produceert en installeert 19 inch kasten, hot en cold aisle containment en beveiligingskooien voor telecomvoorzieningen en datacenters.

Re-Tek Ltd overgenomen door de Circular IT Group

Re-Tek Ltd overgenomen door de Circular IT Group

De Circular IT Group heeft Re-Tek Ltd overgenomen, een Britse leverancier van IT Asset Disposition (ITAD) services. De samenwerking tussen Circular IT Group en Re-Tek is niet nieuw. Volgens de partijen bestaat er al geruime tijd een succesvol partnerschap tussen de ITAD-dochteronderneming CTC van Circular IT Group en Re-Tek.

Fransen kopen datacenterfirma Verne Global

Fransen kopen datacenterfirma Verne Global

Het Franse private equity bedrijf Ardian heeft de datacenteronderneming Verne Global overgenomen van Digital 9 Infrastructure (D9). Deze overname is een belangrijke stap in de evolutie van Verne Global, dat sinds 2021 in handen was van D9, nadat het voor 231 miljoen Britse pond was gekocht.