Frans digital twin-pionier overgenomen

_86d05992-91b7-4eeb-a0cd-8c62b9fab5e7

Keysight Technologies, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van test- en meetapparatuur voor elektronische systemen, heeft de Franse pionier op het gebied van digital twins ESI Group overgenomen.

De software van de ESI-groep simuleert het gedrag van een product tijdens het testen en in de praktijk, waardoor een realtime digitale tweeling ontstaat. Het portfolio van het bedrijf is zeer gedifferentieerd, met voorspellende simulatietechnologie voor de meest uitdagende systeemontwerpen in telecom, maar ook de auto- en ruimtevaartindustrie.

De real-time digital twin-oplossingen van ESI Group combineren modelgestuurde simulatie met datagestuurde tests om virtuele simulaties te creëren. De ESI Group zal worden toegevoegd aan de elektronische ontwerp- en testportfolio van Keysight om zijn mogelijkheden voor softwareprototyping uit te breiden naar computerondersteunde engineering.

 

Lees ook
Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

De applicaties die we elke dag gebruiken veranderen en worden veeleisender waar het om infrastructuur. Er moeten meer gegevens in realtime worden verwerkt, met een lagere latency. Er is aanzienlijk meer symmetrie nodig om grote hoeveelheden oost-westverkeer te ondersteunen. Bovendien is er een sterk toegenomen behoefte aan flexibiliteit.

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.