nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nlighten

 

Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.
 
nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese datacentermarkt en vergroot de aanwezigheid en het serviceaanbod van nLighten in Europa. Door de overname kan EXA Infrastructure zich richten op hun eigen uitgebreide, terrestrische en onderzeese glasvezelnetwerk en blijven investeren in infrastructuur. nLighten en EXA zijn portfoliobedrijven van I Squared Capital, een toonaangevende, onafhankelijke wereldwijde investeerder in infrastructuur.
 
Met de overname van deze zeven edge datacenters breidt nLighten zijn Europese aanwezigheid uit naar België, Zwitserland en Spanje. Het voegt ook locaties toe in bestaande markten, waaronder Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Met deze uitbreiding komt het totale aantal edge datacenters van nLighten in Europa op 34, inclusief de nieuwe belangrijke zakelijke hubs in Amsterdam, Londen, Parijs, Madrid, Genève, Zürich en Gent. 
Lees ook
Sonnevelt Opleidingen onderdeel van Complementair Groep.

Sonnevelt Opleidingen onderdeel van Complementair Groep.

Complementair Groep, het moederbedrijf van o.a. Nederlands grootste onafhankelijke IT-opleider Vijfhart, heeft vandaag bekend gemaakt dat Sonnevelt Opleidingen uit Hedel onderdeel is geworden van Complementair Groep.

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.