Elinex Power Solutions wordt value added reseller van Huawei

Huawei-Elinex

Huawei en Elinex Power Solutions gaan een partnership aan. Elinex is de eerste UPS channel partner van Huawei die zich in West-Europa op UPS'en richt. De samenwerking is bekend gemaakt op de Huawei Enterprise Western Europe Channel Conference in Rome.

Elixex wordt een value added partner van Huawei in West-Europa. Het bedrijf gaat in eerste instantie modulaire UPS-oplossingen van Huawei leveren op de Europese markt. De bedrijven willen op termijn daarnaast gaan samenwerking op het gebied van netwerkenergie en IT-oplossingen.

Ervaring met integreren van noodstroomoplossingen

"Met ruim 25 jaar aan ervaring in het integreren van noodstroomoplossingen kunnen wij de kwaliteit van UPS-producten die Huawei onlangs op de Europese markt heeft gelanceerd waarderen. Niet alleen leveren deze producten uitmuntende prestaties, ook voldoen zij aan de laatste standaarden voor connectiviteit, efficiëntie en CO2-voetafdruk. Deze producten hebben daarnaast een uitstekende bouwkwaliteit. We kijken er dan ook naar uit te met UPS-producten van Huawei te kunnen voldoen aan de behoeftes van onze klanten", legt Huub van Raamsdonk, CEO van Elinex, uit.

"Huawei heeft veel ervaring in telecommunicatie. Dit is voor ons reden een leidende positie na te streven in de energiemarkt voor grote bedrijven met efficiënt energiebeheer voor netwerken via stabiele, betaalbare en duurzame oplossingen. De samenwerking met Elinex is voor onze klanten een win-win-situatie", aldus Leon He, directeur van de Huawei Western Europe Enterprise Business Unit.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Batterijverordening blijkt ambitieuzer op recycling dan voorgesteld

Batterijverordening blijkt ambitieuzer op recycling dan voorgesteld

De Europese Raad heeft goedkeuring gegeven voor een verordening voor de batterijmarkt in de EU. De nieuwe wetgeving treedt binnen enkele weken in werking. De nieuwe regels hebben als doel een circulaire economie te bevorderen door het reguleren van alle soorten batterijen gedurende hun levenscyclus.

Elinex levert een nieuwe noodstroom oplossing aan Serverius datacenters

Elinex levert een nieuwe noodstroom oplossing aan Serverius datacenters

ELINEX Power Solutions heeft vorige week een overeenkomst bereikt met datacenter Serverius voor het creëren van een nieuwe beveiligde B-feed in hun datacenter in Dronten, om een volledig onafhankelijke stroomback-up te garanderen.

Zorgen over rol van lithium-ion batterijen bij datacenter-branden

Zorgen over rol van lithium-ion batterijen bij datacenter-branden

Onlangs verwoestte een forse brand een datacenter in het Franse Saint-Trivier-sur-Moignan. Aangezien er niet zo heel vaak brand is in een datacenter, trekt een dergelijk nieuwsbericht volop de aandacht van analisten. Het datacenter werd gerund door Maxnod en werd dusdanig beschadigd dat de faciliteiten volledig offline ging. Analisten maken zich n1