Elinex Power Solutions wordt value added reseller van Huawei

Huawei-Elinex

Huawei en Elinex Power Solutions gaan een partnership aan. Elinex is de eerste UPS channel partner van Huawei die zich in West-Europa op UPS'en richt. De samenwerking is bekend gemaakt op de Huawei Enterprise Western Europe Channel Conference in Rome.

Elixex wordt een value added partner van Huawei in West-Europa. Het bedrijf gaat in eerste instantie modulaire UPS-oplossingen van Huawei leveren op de Europese markt. De bedrijven willen op termijn daarnaast gaan samenwerking op het gebied van netwerkenergie en IT-oplossingen.

Ervaring met integreren van noodstroomoplossingen

"Met ruim 25 jaar aan ervaring in het integreren van noodstroomoplossingen kunnen wij de kwaliteit van UPS-producten die Huawei onlangs op de Europese markt heeft gelanceerd waarderen. Niet alleen leveren deze producten uitmuntende prestaties, ook voldoen zij aan de laatste standaarden voor connectiviteit, efficiëntie en CO2-voetafdruk. Deze producten hebben daarnaast een uitstekende bouwkwaliteit. We kijken er dan ook naar uit te met UPS-producten van Huawei te kunnen voldoen aan de behoeftes van onze klanten", legt Huub van Raamsdonk, CEO van Elinex, uit.

"Huawei heeft veel ervaring in telecommunicatie. Dit is voor ons reden een leidende positie na te streven in de energiemarkt voor grote bedrijven met efficiënt energiebeheer voor netwerken via stabiele, betaalbare en duurzame oplossingen. De samenwerking met Elinex is voor onze klanten een win-win-situatie", aldus Leon He, directeur van de Huawei Western Europe Enterprise Business Unit.

Dossiers
Meer over
Lees ook
ELINEX Power Solutions B.V. betreedt de markt van BESS oplossingen

ELINEX Power Solutions B.V. betreedt de markt van BESS oplossingen

ELINEX Power Solutions B.V., gevestigd leverancier van noodstroomoplossingen, breidt haar portfolio uit met BESS oplossingen. BESS staat voor “Battery Energy Storage System” ofwel “Batterij Energieopslag Systeem”.

Nederlandse investeerder in kritieke infrastructuren overgenomen

Nederlandse investeerder in kritieke infrastructuren overgenomen

DIF, een Nederlandse investeerder in kritieke infrastructuren als telecommunicatie maar bijvoorbeeld ook fabrikanten van batterijen, is overgenomen door CVC Capital Partners.

LCL past HVO als brandstof toe voor backup power

LCL past HVO als brandstof toe voor backup power

LCL Data Centers, exploitant van vijf datacenters in België, heeft een nieuwe 13,5 MVA noodstroomoplossing in gebruik genomen in haar LCL Brussels-West datacenter in Aalst. Deze installatie werkt exclusief op 100 procent ‘hydrotreated vegetable oil’ (HVO) brandstof. Daarmee is deze faciliteit het eerste datacenter in België dat biobrandstoffen geb1