Allegro Packet integreert Hawkeye Agent in Network Multimeter

Allegro-Dashboard-202403

Als onderdeel van een een langer lopende samenwerking tussen Allegro Packets en Keysight is nu opnieuw een gezamenlijke oplossing ontwikkeld. Het resultaat is de integratie van de Keysight Hawkeye Agent in de Allegro Network Multimeter als onderdeel van release 4.1.

Katrin Pflugfelder, Managing Director van Allegro Packets, zegt in een persbericht: "Met deze integratie bieden we bedrijven de mogelijkheid om de netwerkprestaties in realtime te visualiseren, snel problemen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen over netwerkoptimalisatie. Dit versterkt de netwerkstabiliteit, verlaagt de monitoringkosten en verhoogt daarmee dus het rendement op de investering.”

"De integratie combineert het beste van twee werelden: de uitgebreide monitoringfunctionaliteit van de Hawkeye Agent met de geavanceerde real-time analyse- en capture-mogelijkheden van Allegro Packets", voegt Luc Alptuna, Director Strategic Alliance and Business Development EMEA, India & APAC bij Keysight toe.

De Hawkeye Agent-software van Keysight simuleert applicatieverkeer en stuurt prestatiestatistieken naar een gecentraliseerde console. De Hawkeye-agent, ook wel ‘performance endpoint’ genoemd, kan vooraf worden geïnstalleerd op het Allegro Packets-apparaat. Deze ‘prestatie-eindpunten’ bieden netwerk professionals inzicht in de netwerkprestaties op externe locaties. Aan de andere kant biedt Allegro Packets een fijnmazige en gedetailleerde analyse van netwerkproblemen, prestatieknelpunten en protocolfouten via het in-memory databaseontwerp en software-algoritmen. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders proactief problemen detecteren, diagnosticeren en oplossen.

De integratie leidt volgens de twee bedrijven tevens tot een verbeterde ROI door ruimte- en energieverbruik op locatie te besparen.

Meer over
Lees ook
Canadees datacenter zet AI en machine learning in om downtime te voorkomen

Canadees datacenter zet AI en machine learning in om downtime te voorkomen

Het Canadese ROOT Data Center gaat kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning inzetten om het risico op downtime in zijn datacenter in Montreal te verminderen. Hiervoor heeft de organisatie een deal gesloten met de startup Litbit. Litbit levert AI- en machine learning-gebaseerde technologie waarmee kritieke systemen in datacenters kunnen1

AKCP helpt noodstroomaggregaten en brandstoftanks te monitoren

AKCP helpt noodstroomaggregaten en brandstoftanks te monitoren

AKCP lanceert de Generator Monitoring Solution, een oplossing waarmee zowel de noodstroomaggregaten als brandstoftanks op afstand kunnen worden gemonitord. De oplossing helpt hiermee de beschikbaarheid van noodstroomaggregaten in datacenters te garanderen. In veel datacenters wordt gebruik gemaakt van noodstroomaggregaten om een eventuele energie1

Sunbird’s dcTrack 6.0 helpt het datacenter te optimaliseren

Sunbird’s dcTrack 6.0 helpt het datacenter te optimaliseren

Sunbird Software lanceert dcTrack Data Center Infrastructure Management (DCIM) Operations Release 6.0. Deze nieuwste versie biedt datacenterbeheerders toegang tot datacenter business intelligence en visuele analytics die hen helpen datacenteroptimalisaties door te voeren. Daarnaast verbetert het systeem change management door zeker te stellen dat1