Allegro Packet integreert Hawkeye Agent in Network Multimeter

Allegro-Dashboard-202403

Als onderdeel van een een langer lopende samenwerking tussen Allegro Packets en Keysight is nu opnieuw een gezamenlijke oplossing ontwikkeld. Het resultaat is de integratie van de Keysight Hawkeye Agent in de Allegro Network Multimeter als onderdeel van release 4.1.

Katrin Pflugfelder, Managing Director van Allegro Packets, zegt in een persbericht: "Met deze integratie bieden we bedrijven de mogelijkheid om de netwerkprestaties in realtime te visualiseren, snel problemen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen over netwerkoptimalisatie. Dit versterkt de netwerkstabiliteit, verlaagt de monitoringkosten en verhoogt daarmee dus het rendement op de investering.”

"De integratie combineert het beste van twee werelden: de uitgebreide monitoringfunctionaliteit van de Hawkeye Agent met de geavanceerde real-time analyse- en capture-mogelijkheden van Allegro Packets", voegt Luc Alptuna, Director Strategic Alliance and Business Development EMEA, India & APAC bij Keysight toe.

De Hawkeye Agent-software van Keysight simuleert applicatieverkeer en stuurt prestatiestatistieken naar een gecentraliseerde console. De Hawkeye-agent, ook wel ‘performance endpoint’ genoemd, kan vooraf worden geïnstalleerd op het Allegro Packets-apparaat. Deze ‘prestatie-eindpunten’ bieden netwerk professionals inzicht in de netwerkprestaties op externe locaties. Aan de andere kant biedt Allegro Packets een fijnmazige en gedetailleerde analyse van netwerkproblemen, prestatieknelpunten en protocolfouten via het in-memory databaseontwerp en software-algoritmen. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders proactief problemen detecteren, diagnosticeren en oplossen.

De integratie leidt volgens de twee bedrijven tevens tot een verbeterde ROI door ruimte- en energieverbruik op locatie te besparen.

Meer over
Lees ook
ICTroom lanceert monitorings-, onderhouds- en beheerdiensten voor datacenters

ICTroom lanceert monitorings-, onderhouds- en beheerdiensten voor datacenters

ICTroom lanceert een reeks datacenter ondersteunende diensten. Het uitgebreide portfolio omvat onder meer mogelijkheden voor monitoring, onderhoud en beheer en kan worden afgestemd op de zakelijke en operationele behoeften van elk datacenter of computerruimte. Jeroen van der Reijken, Sales Director bij ICTroom, legt uit: ”Conservatieve schattingen1

Schäfer IT-Systems introduceert merknaam ‘iQdata’ voor datacenterproducten

Schäfer IT-Systems introduceert merknaam ‘iQdata’ voor datacenterproducten

Schäfer IT-Systems introduceert het nieuwe merk iQdata. Onder deze merknaam zet het bedrijf zijn geïntegreerd systeemoplossingen voor datacenters op de markt. Het merk complementeert de bestaande reeks serverracks van Schäfer IT-Systems met koel-, power-, monitoring-, security- en service-componenten. iQdata systemen zijn modulair en kunnen hierdo1

Schneider Electric introduceert cloudgebaseerde monitoringsdienst StruxureOn

Schneider Electric introduceert cloudgebaseerde monitoringsdienst StruxureOn

Schneider Electric maakt zijn cloudgebaseerde monitoringsdienst StruxureOn beschikbaar in Europa. Met de software kan onder andere de stroomvoorziening en koelinstallaties in een datacenter worden beheerd vanuit de cloud. De dienst is al sinds juli beschikbaar in de Verenigde Staten en wordt nu dus ook voor Europese klanten beschikbaar. Schneider1