Allegro Packet integreert Hawkeye Agent in Network Multimeter

Allegro-Dashboard-202403

Als onderdeel van een een langer lopende samenwerking tussen Allegro Packets en Keysight is nu opnieuw een gezamenlijke oplossing ontwikkeld. Het resultaat is de integratie van de Keysight Hawkeye Agent in de Allegro Network Multimeter als onderdeel van release 4.1.

Katrin Pflugfelder, Managing Director van Allegro Packets, zegt in een persbericht: "Met deze integratie bieden we bedrijven de mogelijkheid om de netwerkprestaties in realtime te visualiseren, snel problemen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen over netwerkoptimalisatie. Dit versterkt de netwerkstabiliteit, verlaagt de monitoringkosten en verhoogt daarmee dus het rendement op de investering.”

"De integratie combineert het beste van twee werelden: de uitgebreide monitoringfunctionaliteit van de Hawkeye Agent met de geavanceerde real-time analyse- en capture-mogelijkheden van Allegro Packets", voegt Luc Alptuna, Director Strategic Alliance and Business Development EMEA, India & APAC bij Keysight toe.

De Hawkeye Agent-software van Keysight simuleert applicatieverkeer en stuurt prestatiestatistieken naar een gecentraliseerde console. De Hawkeye-agent, ook wel ‘performance endpoint’ genoemd, kan vooraf worden geïnstalleerd op het Allegro Packets-apparaat. Deze ‘prestatie-eindpunten’ bieden netwerk professionals inzicht in de netwerkprestaties op externe locaties. Aan de andere kant biedt Allegro Packets een fijnmazige en gedetailleerde analyse van netwerkproblemen, prestatieknelpunten en protocolfouten via het in-memory databaseontwerp en software-algoritmen. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders proactief problemen detecteren, diagnosticeren en oplossen.

De integratie leidt volgens de twee bedrijven tevens tot een verbeterde ROI door ruimte- en energieverbruik op locatie te besparen.

Meer over
Lees ook
Rittal breidt Rittal Computer Multi Control III uit

Rittal breidt Rittal Computer Multi Control III uit

Rittal kondigt aan het bewakingssysteem voor datacenter Rittal Computer Multi Control III (CMC III) te hebben uitgebreid met nieuwe functies. Gebruikers kunnen voortaan gegevens en verbruikswaarden eenvoudiger en langer meten en controleren. Daarnaast is het complete aanbod sensoren van Rittal aangepast aan de CMC III-techniek met CAN-bus. Dit ver1

Panduit neemt DCIM-leverancier SynapSense over

Panduit neemt DCIM-leverancier SynapSense over

Panduit, leverancier van fysieke infrastructuur, neemt SynapSense over. SynapSense is leverancier van Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossingen. SynapSense richt zich op het beheren van risico's die thermische energie met zich meebrengt en het realiseren van energiebesparingen op de koeling. SynapSense is gespecialiseerd in draadloz1

RackBuilder Plus geeft real-time inzicht in gezondheid van datacenter

RackBuilder Plus geeft real-time inzicht in gezondheid van datacenter

ManageEngine lanceert RackBuilder Plus, software die datacenterbeheerders een realistische 3D-beeld geeft van hun datacenter. De software stelt beheerders in staat de gezondheid van hun datacenter in real-time te bekijken. De software is bedoeld om datacenterbeheerders tijd te besparen. Door een volledig inventarisatie te leveren van het datacente1