Juniper Networks verbetert prestaties van SRX5000-firewalls

Juniper Networks lanceert Express Path, optimalisatiesoftware die de prestaties van de Juniper Networks Services Gateways uit de SRX5000-serie verbetert. De latentie van de firewalls wordt door Express Path teruggedrongen, terwijl de doorvoersnelheid wordt verhoogd tot 1 terabit per seconde (Tbps).

Met de introductie van Express Path maakt Juniper Network zijn SRX-firewalls geschikt voor de grote datavolumes waar datacenters vandaag de dag mee te maken hebben. De SRX-reeks biedt proactieve beveiliging van het dataverkeer. Hierbij wordt rekening gehouden met de gevoelige van data die wordt verwerkt en de prestaties die gebruikers van de data verlangen.

Juniper Networks speelt hiermee in op een probleem waar datacenterbeheerders al langer tegen aanlopen. Beheerders moeten data in datacenters goed beveiligen, zonder dat hiervoor consessies hoeven te worden gedaan in netwerkprestaties. Dit helpt de extreem hoge uptime die vandaag de dag verwacht wordt te realiseren.

juniper-networks-srx-series
Lees ook
Certificeringsaanbiedingen met één muisklik

Certificeringsaanbiedingen met één muisklik

CertAlarm, een organisatie die een pan-Europees kwaliteitslabel aanbiedt op het gebied van brandbeveiliging en beveiligingssystemen, heeft vandaag haar nieuwe Online Quoting Platform geintroduceerd.

Nieuw beveiligingssysteem van Siemon verbetert toegangscontrole tot kasten

Nieuw beveiligingssysteem van Siemon verbetert toegangscontrole tot kasten

Ongeplande downtime van een datacenter kan een bedrijf duizenden euro's per minuut kosten. Terwijl stroomuitval en netwerkstoringen een van de meest voorkomende oorzaken zijn, blijkt uit onderzoek dat uitval van datacenters ook vaak veroorzaakt wordt aan menselijke fouten. In een colocatie datacenter kunnen menselijke fouten zoals per ongeluk toeg1

Datacenterbeveiliger Workrate treedt toe tot Dutch Data Center Association

Datacenterbeveiliger Workrate treedt toe tot Dutch Data Center Association

Workrate treedt toe tot de brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA). Workrate is gespecialiseerd in beveiligingsdiensten voor datacenters. Het Amsterdamse Workrate is in 2003 opgericht door Jop Wolff en Michiel Muller, waarna partner Eelco Wiertsema zich korte tijd later aansloot. Het bedrijf levert beveiligingsdiensten aan diverse1