Juniper Networks verbetert prestaties van SRX5000-firewalls

Juniper Networks lanceert Express Path, optimalisatiesoftware die de prestaties van de Juniper Networks Services Gateways uit de SRX5000-serie verbetert. De latentie van de firewalls wordt door Express Path teruggedrongen, terwijl de doorvoersnelheid wordt verhoogd tot 1 terabit per seconde (Tbps).

Met de introductie van Express Path maakt Juniper Network zijn SRX-firewalls geschikt voor de grote datavolumes waar datacenters vandaag de dag mee te maken hebben. De SRX-reeks biedt proactieve beveiliging van het dataverkeer. Hierbij wordt rekening gehouden met de gevoelige van data die wordt verwerkt en de prestaties die gebruikers van de data verlangen.

Juniper Networks speelt hiermee in op een probleem waar datacenterbeheerders al langer tegen aanlopen. Beheerders moeten data in datacenters goed beveiligen, zonder dat hiervoor consessies hoeven te worden gedaan in netwerkprestaties. Dit helpt de extreem hoge uptime die vandaag de dag verwacht wordt te realiseren.

juniper-networks-srx-series
Lees ook
Security-bewuste bedrijfscultuur van groot belang - Juist datacenters kunnen interessant doelwit vormen

Security-bewuste bedrijfscultuur van groot belang - Juist datacenters kunnen interessant doelwit vormen

Het Nederlandse beveiligingsbedrijf Northwave waarschuwde onlangs voor een nieuwe golf van ransomware-aanvallen, waarbij phishing-mails worden verstuurd met daarin malafide software. Met name datacenters vormen hierbij een interessant doelwit voor cybercriminelen.

AON: ‘COVID-19 flinke wake-up call voor risicomanagement’

AON: ‘COVID-19 flinke wake-up call voor risicomanagement’

Voor de uitbraak van de corona-crisis kwam een pandemie of een grote gezondheidscrisis bij 82% van de organisaties wereldwijd niet eens voor in de top tien belangrijkste risico’s. Daarnaast had 73% van de respondenten in de EMEA-regio geen plan klaarliggen voor een dergelijke situatie. De uitbraak van COVID-19 is voor veel organisaties een flinke1

Hoe moet een datacenter fysiek beveiligd worden? - De cloud biedt de oplossing

Hoe moet een datacenter fysiek beveiligd worden? - De cloud biedt de oplossing

Eagle Eye Networks zorgt voor slimme cloud-camerabeveiliging en cloud-toegangscontrole die ervoor zorgt dat alles op cybersecure wijze beveiligt blijft. Toch blijft er bij veel bedrijven 1 server altijd nog hardnekkig in de hoek staan, de server of recorder voor camerabeveiliging.