Certificeringsaanbiedingen met één muisklik

CertAlarm Online Quoting Platform

Nieuw Online Offerteplatform vereenvoudigt de selectie van testlaboratoria en certificeerders

CertAlarm, een organisatie die een pan-Europees kwaliteitslabel aanbiedt op het gebied van brandbeveiliging en beveiligingssystemen, heeft vandaag haar nieuwe Online Quoting Platform geintroduceerd.

Met een verscheidenheid aan nationale keurmerken in Europa worden de fabrikanten gedwongen om hun product opnieuw te laten testen en certificeren door lokale test- en certificeringsinstanties - een zeer kostbaar en tijdrovend proces dat in elk land herhaald moet worden. Met CertAlarm hoeven brand- en veiligheidsproducten slechts één keer te worden getest en gecertificeerd.

Meerdere aanbiedingen met slechts één klik

Fabrikanten die hun beveiligings- of brandveiligheidsproduct of -systeem willen laten testen en certificeren om toegang te krijgen tot de Europese markten, kunnen nu eenvoudig meerdere offertes verkrijgen door het projectinformatieblad van CertAlarm slechts één keer in te vullen via het nieuwe Online Quoting Platform. Hierdoor krijgen zij offertes van alle of geselecteerde CertAlarm-partners, die allemaal ervaren en geaccrediteerde certificeringsinstanties en testlaboratoria zijn.

Hoge bescherming van gevoelige gegevens

Als ingelogde gebruiker zijn de fabrikant en zijn CertAlarm-contactpersonen de enige personen die toegang hebben tot de vertrouwelijke informatie met betrekking tot het project. Het platform is beveiligd door SSL-gecodeerd, een dienst van 1&1 IONOS SE, waarmee de hoogst mogelijke bescherming van gevoelige gegevens is gegarandeerd. Zodra alle offertes zijn verstrekt, kan de fabrikant ze gemakkelijk vergelijken, met de partners van CertAlarm overleggen voor verdere verduidelijking en uiteindelijk zijn keuze maken.

Eenmalige bonus

Gebruikers van het nieuwe platform krijgen ook een eenmalige bonus die geldig is tot 31.03.2021 (datum waarop de bestelling is geplaatst). "Wij geven elke nieuwe fabrikant die via ons nieuwe Online Quoting Platform een offerte aanvraagt een gratis vermelding voor vier jaar voor hun eerste CertAlarm gecertificeerde product", zegt Anja Kinsky, General Manager van CertAlarm. "Reeds geregistreerde fabrikanten krijgen dezelfde bonus voor hun eerste certificaat dat ze hebben ontvangen op basis van het gebruik van ons nieuwe platform, op voorwaarde dat ze geen overdrachtscertificaten bezitten", voegt ze eraan toe

Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1