HP gaat klanten adviseren over DCIM-oplossingen

HP gaat klanten als consultant helpen een keuze te maken uit het grote scala aan Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het bedrijf stelt dat er onder datacenterbeheerders op dit moment veel verwarring is door het brede aanbod.

Het Amerikaanse bedrijf wil zijn consultancydiensten zo neutraal mogelijk aanbieden. Desondanks heeft het bedrijf voor het initiatief wel een samenwerkingsovereenkomst met een aantal DCIM-leveranciers afgesloten. Het gaat om Schneider Electric, Emerson Network Power, nlyte en Siemens. HP stelt voor deze leveranciers gekozen te hebben aangezien de partijen het grootste marktaandeel in handen hebben. Ook andere leveranciers zijn echter welkom om zich bij HP aan te sluiten.

De consultancydiensten die HP gaat aanbieden bestaan uit workshops, roadmaps en ondersteuning bij de implementatie van DCIM-diensten. HP hoopt niet alleen te profiteren van de opbrengst van deze consultancydiensten, maar hierdoor ook langdurige relaties met nieuwe klanten aan te kunnen gaan.

Dossiers
Lees ook
Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Het scheiden van IT en OT heeft goede redenen. Er zijn manieren om de twee te koppelen op een logische en veilige manier. Daarmee wordt aan alle eisen van veiligheid, data integriteit en compliance voldaan. OPTO 22 heeft de EPIC om dit mogelijk te maken.

Rittal presenteert nieuwe patchkast TX CableNet

Rittal presenteert nieuwe patchkast TX CableNet

Door de toenemende digitalisering komen IT-professionals onder een grotere tijdsdruk te staan, en managen ze steeds complexere systemen. Een snelle en professionele bekabeling van netwerken is hierbij van groot belang, en daarom introduceert Rittal zijn nieuwe TX CableNet.

De herziene NEN 1010:2020 nu verkrijgbaar

De herziene NEN 1010:2020 nu verkrijgbaar

Met enige vertraging publiceert NEN de herziene versie van NEN 1010:2020. Deze versie vertegenwoordigt de stand van zaken met betrekking tot de internationale normen HD 60364 en IEC 60364 van 10 oktober 2020. Deze twee normen vormen de basis van NEN 1010.