HP gaat klanten adviseren over DCIM-oplossingen

HP gaat klanten als consultant helpen een keuze te maken uit het grote scala aan Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het bedrijf stelt dat er onder datacenterbeheerders op dit moment veel verwarring is door het brede aanbod.

Het Amerikaanse bedrijf wil zijn consultancydiensten zo neutraal mogelijk aanbieden. Desondanks heeft het bedrijf voor het initiatief wel een samenwerkingsovereenkomst met een aantal DCIM-leveranciers afgesloten. Het gaat om Schneider Electric, Emerson Network Power, nlyte en Siemens. HP stelt voor deze leveranciers gekozen te hebben aangezien de partijen het grootste marktaandeel in handen hebben. Ook andere leveranciers zijn echter welkom om zich bij HP aan te sluiten.

De consultancydiensten die HP gaat aanbieden bestaan uit workshops, roadmaps en ondersteuning bij de implementatie van DCIM-diensten. HP hoopt niet alleen te profiteren van de opbrengst van deze consultancydiensten, maar hierdoor ook langdurige relaties met nieuwe klanten aan te kunnen gaan.

Dossiers
Lees ook
Legrand breidt portfolio voor glasvezeloplossingen verder uit

Legrand breidt portfolio voor glasvezeloplossingen verder uit

Om zijn positie in de markt van glasvezelconnectiviteit te versterken, kondigt Legrand vandaag twee belangrijke beslissingen aan. Met de overname van het bedrijf Compose wil Legrand zijn leidende positie met Legrand Data Center Solutions verder uitbouwen. Daarnaast lanceert Legrand later dit jaar een aantal nieuwe producten in dit segment, waarond1

BICSI vernieuwt RCDD-certificeringsprogramma

BICSI vernieuwt RCDD-certificeringsprogramma

BICSI heeft onlangs de details bekendgemaakt van het vernieuwde RCDD-certificeringsprogramma, gebaseerd op de 14de TDMM-editie. Gezien de wereldwijde erkenning hiervan is dit zowel een belangrijke ontwikkeling voor iedereen met de ambitie om RCDD te worden, als de duizenden actieve RCDD’s.

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Mulder-Hardenberg heeft in samenwerking met Brady een nieuwe dienst gelanceerd: Labeling as a Service. Hierbij neemt Mulder-Hardenberg alles, wat met het labelen van bekabeling te maken heeft, over van het datacenter. Advies plus labelen en het aanleveren van digitale bestanden en dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag (fixed fee).