Herken onmiddellijk alle kabels, servers en componenten

Brady Corporation Datacenter Landscape

De digitalisering in heel wat sectoren gaat steeds sneller, en de capaciteit van de datacenters houdt daarmee gelijke tred. De toenemende vraag naar beveiliging, snelheid en capaciteit leidt tot uitbreiding, modernisering, hervestiging, hogere dichtheid van server- en routerpoorten en variabele panelen.

Dit alles vereist flexibele identificatieoplossingen die de bijzonder efficiënte datacenter-professionals helpen om snel en optimaal te werken. De identificatiegids voor datacenters biedt een uitgebreid overzicht van de identificatieoplossingen die Brady biedt aan datacenterklanten.

Geen enkele serverkabel zal nog handmatig opgespoord moeten worden tijdens de installatie, het vernieuwen van het netwerk of het oplossen van problemen wanneer hij geïdentificeerd wordt met betrouwbare Brady-labels.

 

Lees ook
Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

De bouwsector staat aan de vooravond van een transformatie met de introductie van Construction Stored Carbon Credits door de Climate Cleanup Foundation. Deze innovatie, gericht op het verminderen van de CO2-uitstoot door het gebruik van biobased materialen zoals hout, hennep, en stro in de bouw, biedt een veelbelovende aanpak om de milieu-impact v1

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

In Heidelberg, Duitsland, is de bouw van een 3D-geprint gebouw, bestemd als datacenter, voltooid. DatacenterWorks schreef er al eerder over. De vastgoedontwikkelaar en -investeerder Kraus Group heeft de sleutels van de faciliteit, genaamd Wavehouse Campbell Heidelberg, overgedragen aan de lokale cloud- en datacenter provider Heidelberg iT Manageme1

Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Hyperscale- en edge-datacenters installeren of upgraden verbindingen naar 400G en 800G (2x400G), voor de overstap naar een server- en spine-leaf-architectuur. Daarbij zijn er verschillende MMF- en SMF-transceiveropties om uit te kiezen en kijkt men tevens naar multimode parallelle optica voor netwerkconnectiviteit op korte afstand.