Euralarm en Fire Suppression System Association gaan samenwerken rond onderwijs en onderzoek

_55360af1-b67f-402e-b90f-3d6b3291ed3e

Twee belangrijke belangenorganisaties op het gebied van brandveiligheid hebben besloten nauw te gaan samenwerken op terreinen als onderzoek en onderwijs. Het gaat om Euralarm en de Amerikaanse Fire Suppression System Association. Beide organisaties richten zich ook nadrukkelijk op datacenters, serverruimtes en telco-ruimtes.

Tot de samenwerkingsgebieden die de twee organisaties nu hebben gedefinieerd behoren onder andere technische begeleiding, onderzoek en ontwikkeling, en samenwerking op het gebied van vaste brandbestrijdingssystemen.

Euralarm vertegenwoordigt de Europese elektronische brand- en beveiligingsindustrie en ontwikkelt kennis en expertise voor zowel de industrie, gebruikers van branddetectie en -blussingssystemen, maar adviseert ook beleidsmakers en normalisatie-instellingen. De leden ontwikkelen systemen en diensten voor branddetectie en -blussing, inbraakdetectie, toegangscontrole, videobewaking, alarmtransmissie en alarmontvangstcentrales. Euralarm i- opgericht in 1970 - vertegenwoordigt meer dan 5000 bedrijven in de brandbeveiligings- en beveiligingsindustrie die samen meer dan 67 miljard euro omzetten. De leden van Euralarm zijn nationale verenigingen en individuele bedrijven uit heel Europa.

De Amerikaanse Fire Suppression Systems Association (FSSA) is een non-profit brancheorganisatie op het gebied van brandbeveiliging. De vereniging richt zich op duurzame brandbeveiliging voor mensen, eigendommen en het milieu. De FSSA kent leden binnen en buiten de VS en bestaat uit installateurs, fabrikanten, adviseurs, academici en leveranciers die samenwerken om ideeën en strategieën uit te wisselen rond brandbestrijdingssystemen.

Lees ook
Vraag en aanbod in datacentermarkt blijven sterk groeien

Vraag en aanbod in datacentermarkt blijven sterk groeien

Uit het meest recente Capaciteitstrends Onderzoek van Uptime Institute blijkt dat de totale datacentercapaciteit, zowel van enterprise faciliteiten als colocatie-aanbieders, blijft toenemen. Opmerkelijk is dat Enterprise-organisatie aangeven dat zij bijna eenderde van hun workloads terug halen naar hun eigen enteroprise-datacenter.

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Digital Realty en investeringsmaatschappij Blackstone hebben een gezamenlijke onderneming aangekondigd die vier hyperscale datacentercampussen in drie metropolen verspreid over Europa en Noord-Amerika gaat opzetten. De ontwikkeling vertegenwoordigt een totale investering van ongeveer 7 miljard dollar en is gericht op het leveren van ongeveer 500 m1

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

De vereniging NLconnect groeit naar 85 leden en versterkt daarmee haar positie als het samenwerkingsplatform van de breedbandketen.