Digital Realty wil datacenterbeheerder Telx overnemen

Digital Realty wil de Amerikaanse datacenterbeheerder Telx overnemen. Digital Realty zou een bod van twee miljard dollar hebben uitgebracht op Telx.

Dit meldt Reuters. Telx bezit in totaal 20 datacenters in de Verenigde Staten, waarvan er drie zijn gevestigd in zijn thuisbasis New York. Het bedrijf is eigendom van de private investeerders ABRY Partners en Berkshire Partners. Telx staat sinds april te koop.

De overname zou alles behalve rond zijn. Naast Digital Realty zouden ook andere partijen geïnteresseerd zijn in Telx. Naar verwachting kunnen we op korte termijn dan ook andere biedingen op de Amerikaanse datacenterbeheerder verwachten.

Lees ook
Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1