Carrier introduceert 30XAV koelmachine met Greenspeed Intelligence

Carrier voegt de 30XAV koelmachine toe aan de AquaForce serie. De 30XAV is uitgerust met Greenspeed Intelligence technologie.

Dankzij de toevoeging van frequentiegeregelde condensorventilatoren en frequentiegeregelde schroefcompressoren kan de AquaForce met Greenspeed Intelligence technologie zich aanpassen aan de verschillende belastingscondities en deellast een hoog rendement behalen. De koelmachine is voorzien van een nieuw Touch Pilot bedieningspaneel waarmee datacentereigenaren trendgegevens kunnen volgen en loggen of de koelmachine kan aansturen om een nauwkeurige vloeistoftemperatuurregeling te verkrijgen. Het bedieningspaneel is ook beschikbaar via een webbrowser. De 30XAV behaalt een energie-efficiëntieverhouding bij vollast (EER) tot 3.4 en een seizoensgebonden energie-efficiëntieverhouding (ESEER) tot 4.9. Door zijn hoog rendement bij vol- en deellast, het vergrootte bedrijfsbereik en de snelle Capacity RECOVERY™ is de 30XAV de ideale oplossing voor een groot aantal gebruikstoepassingen van de typische comforttoepassingen, zoals in hotels of kantoorgebouwen, tot de typische kritieke toepassingen zoals voor proceskoeling en in datacentra of ziekenhuizen.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Verslag DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Verslag DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

DCW_expertsessie_koeling_20220524 Dinsdag 24 mei vond de DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling plaats in het Switch Datacenters in Woerden voor 90 bezoekers toont aan dat het onderwerp leeft. Tegelijk is tijdens de dag duidelijk geworden dat het een lastig onderwerp is waarbij het minder gaat om koeling en meer om de vraag wat er prakt1

Marcel Pol van Rittal over de samenwerking met Zutacore

Marcel Pol van Rittal over de samenwerking met Zutacore

Tijdens de DatacenterWorks Expertsessie van mei 2022 is door Marcel Pol, Director BU IT bij Rittal Nederland, gesproken over de samenwerking met ZutaCore. In dit artikel legt hij uit waarom dit een logische ontwikkeling is waar ook de Nederlandse markt van kan profiteren.

Aftermovie en Presentaties DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Aftermovie en Presentaties DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Op 24 mei organiseerde DatacenterWorks de expertsessie Next Gen Koeling. Van die bijeenkomst is een opname gemaakt die zojuist online is geplaatst. Die aftermovie geeft een goede indruk van deze goed bezochte sessie.