Aftermovie en Presentaties DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

DCW-expertessie-20220524-1

 

Op 24 mei organiseerde DatacenterWorks de expertsessie Next Gen Koeling. Van die bijeenkomst is een opname gemaakt die zojuist online is geplaatst. Die aftermovie geeft een indruk van deze goed bezochte sessie.

Samen met de video zijn ook de presentaties online geplaatst. Zowel bezoekers als andere geïnteresseerden kunnen zo terugzien welke onderwerpen zijn besproken door de verschillende sprekers.

Enkele dagen na de bijeenkomst is een enquête verstuurd naar de bezoekers. Die is door een grote groep ingevuld. Men geeft deze bijeenkomst een ruime voldoende, maar DatacenterWorks is ook op enkele verbeterpunten gewezen.

Zowel de complimenten als de verbeterpunten nemen we ter harte. De volgende expertsessie zal daarom in een aantal opzichten anders zijn. Anders, maar nog steeds bedoeld om een duidelijk omkaderd vraagstuk van meerdere kanten en door meerdere partijen te laten belichten.

Voor wat betreft het onderwerp Next Gen Koeling weten we zeker dat dit nogmaals het onderwerp van een expertsessie gaat worden. Het aantal technische ontwikkelingen op dit vlak is gewoon te groot en er bij de twee sessies die tot nu toe zijn gehouden is ook nog amper stil gestaan bij impact van wetgeving. Verder is uit de reacties na afloop van de laatste sessie duidelijk geworden dat men ook met veel meer stakeholders nog het gesprek aan wil gaan over de daadwerkelijke inzet van restwarmte. Daar is nu nog teveel onduidelijkheid.

 

De volgende expertsessies worden net als de andere activiteiten van LuteijnMedia bekend gemaakt via de nieuwsbrieven, de websites en social media.

 

 

 

Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)