AMAX lanceert DCIM-oplossing

AMAX lanceert [SMART]DC Data Center Manager. Met deze DCIM-oplossing wil AMAX datacenterbeheerders helpen de efficiëntie van hun datacenter te verhogen en hierdoor kosten te besparen.

Met [SMART]DC zegt AMAX datacenterbeheerders het inzicht en de beheermogelijkheden te willen bieden om:

  • IT, datacenterruimte en facilitaire resources efficiënter in te zetten en op kosten te besparen;
  • grootschalige resources binnen het datacenter eenvoudiger te monitoren, beheren en aan te sturen; en
  • energie-efficiëntie en operationele efficiënte te behouden indien een datacenter wordt opgeschaald door gebruik te maken van data analytics en software-defined policies.

Plug & play

[SMART]DC wordt geleverd als een plug & play on-premise server, die in een server rack kan worden geplaatst. Op deze server draait een software platform dat zowel legacy als white-box platformen kan ondersteunen. Voor het beheer van de oplossing kan gebruik worden gemaakt van een grafische gebruikersinterface (GUI) van AMAX, maar ook van de command-line. Daarnaast kan de oplossing worden geïntegreerde in een bestaande GUI waar datacenterbeheerders gebruik van maken.

[SMART]DC is geschikt voor servers van alle grote fabrikanten, inclusief traditionele serverarchitecturen en next-generation platformen zoals Open Compute.

[SMART]DC Data Center Manager van AMAX (bron: AMAX)

Dossiers
Lees ook
Datacenterworks Expertsessie Datacenter Monitoring

Datacenterworks Expertsessie Datacenter Monitoring

Donderdag 10 maart 2022 organiseert DatacenterWorks in samenwerking met de partners All IT Rooms, Delta Electronics, Perf-it en onderzoeksbureau Pb7 Research de eerste van zes geplande Expertsessies in 2022.

R&M ondersteunt permanente bereikbaarheid Iron Mountain Datacenters

R&M ondersteunt permanente bereikbaarheid Iron Mountain Datacenters

Iron Mountain Data Centers zocht naar een geïntegreerde oplossing om de beschikbaarheid van de grootste co-locatie datacenter van Nederland te borgen. R&M, wereldwijd actieve ontwikkelaar en aanbieder van bekabelingsystemen voor hoogwaardige netwerkinfrastructuren, bood de perfecte oplossing.

Panduit introduceert SmartZone Cloud DCIM-software

Panduit introduceert SmartZone Cloud DCIM-software

Panduit introduceert de SmartZone™ Cloud DCIM-software. Dat is een webapplicatie gebaseerd op het Microsoft Azure cloud-platform voor het monitoren van alle datacenterassets, waaronder patchkasten, stroomvoorzieningen en netwerkaansluitingen