Air@Work gaat verder onder de naam Lucam Climate Solutions BV.

Lucam-air

Lucam en Air@Work waren de afgelopen jaren al partners, waarbij Lucam voor de productie zorgde en Air@Work voor advisering en verkoop. Om als totaal leverancier voor klimatiseringsoplossingen in de markt beter in beeld te komen is er gekozen om deze activiteiten onder één naam voort te zetten.

Lucam is een Nederlandse producent van luchtbehandelingssystemen met meer dan 10 jaar ervaring en kan worden gezien als een autoriteit voor totaaloplossing van het produceren en implementeren van duurzame klimatiseringssystemen.

Meer over
Lees ook
Cellnex rondt de integratie 3.150 T-Mobile sites in Nederland af

Cellnex rondt de integratie 3.150 T-Mobile sites in Nederland af

Als onderdeel van de transactie heeft Cellnex € 200 miljoen toegezegd aan het fonds (DIV), naast een kapitaaltoezegging van ongeveer € 400 miljoen door Deutsche Telekom in de vorm van een inbreng van activa. Het fonds, dat onafhankelijk wordt beheerd, zal naar verwachting zoeken naar passende investeringen in Europese digitale infrastructuuractiva1

SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

De Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) heeft in korte tijd een fors aantal nieuwe leden aangetrokken. Het gaat om Legrand, GF Fisher, Bulk Datacenter en Rolls-Royce. Deze partijen gaan deelnemen aan de innovatieprojecten van SDIA die gericht zijn op verduurzaming van de digitale infrastructuur van Europa.

Target Platinum-lid bij het Open Compute-project

Target Platinum-lid bij het Open Compute-project

De Open Compute Project Foundation (OCP) maakte eerder deze week bekend dat Target Corporation Platinum-lid is van de OCP community. Target is de eerste grote Amerikaanse retailer die zich bij het OCP aansluit. De aankondiging is gedaan tijdens ICCON, een door Target georganiseerde serie reeks technische conferenties en meet-ups.