Air@Work gaat verder onder de naam Lucam Climate Solutions BV.

Lucam-air

Lucam en Air@Work waren de afgelopen jaren al partners, waarbij Lucam voor de productie zorgde en Air@Work voor advisering en verkoop. Om als totaal leverancier voor klimatiseringsoplossingen in de markt beter in beeld te komen is er gekozen om deze activiteiten onder één naam voort te zetten.

Lucam is een Nederlandse producent van luchtbehandelingssystemen met meer dan 10 jaar ervaring en kan worden gezien als een autoriteit voor totaaloplossing van het produceren en implementeren van duurzame klimatiseringssystemen.

Meer over
Lees ook
Rittal en STULZ: pioniers worden partners

Rittal en STULZ: pioniers worden partners

Rittal en STULZ hebben aangekondigd dat ze per direct een wereldwijd partnerschap aangaan voor de levering op maat van de infrastructuur, advies, ondersteuning en diensten op het gebied van datacenters. Klanten zullen profiteren van one-stop IT-infrastructuuroplossingen en van een uitgebreid portfolio van premium- en precisiekoelsystemen voor midd1

Green IT Amsterdam en SDIA bundelen krachten

Green IT Amsterdam en SDIA bundelen krachten

Green IT Amsterdam en SDIA slaan de handen ineen. Beide organisaties hebben een sterke focus op het verduurzamen van de digitale infrastructuur. Samen willen ze innovatieprojecten op het gebied van duurzaamheid initiëren of hier aan deelnemen.

Twee unieke IT-bedrijven creëren samen een complete IT-infrastructuur

Twee unieke IT-bedrijven creëren samen een complete IT-infrastructuur

Traditionele infrastructuren kunnen de groeiende behoefte van snelheid en data vaak niet meer aan en dat resulteert in inefficiëntie. Precies dat willen bedrijven voor zijn. Helemaal in de tijd van nu.