<


Air@Work gaat verder onder de naam Lucam Climate Solutions BV.

Lucam-air

Lucam en Air@Work waren de afgelopen jaren al partners, waarbij Lucam voor de productie zorgde en Air@Work voor advisering en verkoop. Om als totaal leverancier voor klimatiseringsoplossingen in de markt beter in beeld te komen is er gekozen om deze activiteiten onder één naam voort te zetten.

Lucam is een Nederlandse producent van luchtbehandelingssystemen met meer dan 10 jaar ervaring en kan worden gezien als een autoriteit voor totaaloplossing van het produceren en implementeren van duurzame klimatiseringssystemen.

Lees ook
All IT Rooms partner van Legrand Data Center Solutions

All IT Rooms partner van Legrand Data Center Solutions

  Recent heeft All IT Rooms het certificatie proces van Legrand Data Center Solutions succesvol afgerond. De samenwerking tussen All IT Rooms en Legrand is  alweer enkele jaren oud. Deze is gestart vanuit Minkels met een partnership voor de Minkels racks. Vandaar uit is de samenwerking in de afgelopen jaren uitgebouwd naar het gehele Legrand...

Uitbreiding samenwerking Systemec Penta Infra

Uitbreiding samenwerking Systemec Penta Infra

De samenwerking tussen Systemec en Penta Infra biedt bedrijven en instellingen in de Euregio optimale ondersteuning op het gebied van ICT-infrastructuuroplossingen, internetvraagstukken en digitale werkomgevingen.

Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

Siemon, een toonaangevende wereldwijde specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren, is toegetreden tot de Ethernet Alliance. Deze alliantie is een wereldwijde, non-profit organisatie die zich toelegt op het verder uitbouwen van het succes en de verdere ontwikkeling van Ethernet-technologieën.