<


Air@Work gaat verder onder de naam Lucam Climate Solutions BV.

Lucam-air

Lucam en Air@Work waren de afgelopen jaren al partners, waarbij Lucam voor de productie zorgde en Air@Work voor advisering en verkoop. Om als totaal leverancier voor klimatiseringsoplossingen in de markt beter in beeld te komen is er gekozen om deze activiteiten onder één naam voort te zetten.

Lucam is een Nederlandse producent van luchtbehandelingssystemen met meer dan 10 jaar ervaring en kan worden gezien als een autoriteit voor totaaloplossing van het produceren en implementeren van duurzame klimatiseringssystemen.

Lees ook
Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

Siemon, een toonaangevende wereldwijde specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren, is toegetreden tot de Ethernet Alliance. Deze alliantie is een wereldwijde, non-profit organisatie die zich toelegt op het verder uitbouwen van het succes en de verdere ontwikkeling van Ethernet-technologieën.

Infradata benoemd tot Elite Partner van Arista Networks in Nederland

Infradata benoemd tot Elite Partner van Arista Networks in Nederland

Infradata, leverancier van managed services en oplossingen voor cloudnetworking en security, is door Arista Networks benoemd tot Elite-partner voor Nederland. Deze samenwerking maakt het voor Infradata mogelijk cognitieve netwerkoplossingen te leveren, voor de datacenters en campusomgevingen van bedrijven, telecomoperators en cloudproviders.

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance

Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, is een van de hoofdsponsors geworden van de Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA). Vertiv gaat zijn expertise, wereldwijde reikwijdte in datacentertechnologie inzetten om de SDIA te helpen.