Air@Work gaat verder onder de naam Lucam Climate Solutions BV.

Lucam-air

Lucam en Air@Work waren de afgelopen jaren al partners, waarbij Lucam voor de productie zorgde en Air@Work voor advisering en verkoop. Om als totaal leverancier voor klimatiseringsoplossingen in de markt beter in beeld te komen is er gekozen om deze activiteiten onder één naam voort te zetten.

Lucam is een Nederlandse producent van luchtbehandelingssystemen met meer dan 10 jaar ervaring en kan worden gezien als een autoriteit voor totaaloplossing van het produceren en implementeren van duurzame klimatiseringssystemen.

Meer over
Lees ook
Intel en Submer ontwikkelen koeloplossing voor 1000W CPU's

Intel en Submer ontwikkelen koeloplossing voor 1000W CPU's

De enige tijd terug aangekondigde samenwerking tussen Intel en Submer heeft een eerste product opgeleverd: de Forced Convection Heat Sink (FCHS). Deze koeloplossing is ontworpen voor chips met een thermisch vermogen (TDP) van 1000W en hoger. Volgens de twee bedrijven biedt het een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor toekomstige datacent1

Nvidia en Foxconn bouwen ‘AI-fabrieken'

Nvidia en Foxconn bouwen ‘AI-fabrieken'

Nvidia en Foxconn slaan de handen ineen om een nieuwe generatie datacenters te ontwikkelen, zogenaamde 'AI-fabrieken'. Deze samenwerking werd aangekondigd door Jensen Huang, oprichter en CEO van Nvidia (links op de foto), en Young Liu, voorzitter en CEO van Foxconn, tijdens de Hon Hai Tech Day in Taiwan.

Euralarm en Fire Suppression System Association gaan samenwerken rond onderwijs en onderzoek

Euralarm en Fire Suppression System Association gaan samenwerken rond onderwijs en onderzoek

Twee belangrijke belangenorganisaties op het gebied van brandveiligheid hebben besloten nauw te gaan samenwerken op terreinen als onderzoek en onderwijs. Het gaat om Euralarm en de Amerikaanse Fire Suppression System Association. Beide organisaties richten zich ook nadrukkelijk op datacenters, serverruimtes en telco-ruimtes.