Air@Work brengt indirecte adiabatische koeling naar de Amerikaanse markt

Foto Air@Work

De Europese fabrikant van energie-efficiënte koelsystemen Air@Work breidt zijn activiteiten uit naar de Verenigde Staten (VS). Het bedrijf gaat zijn indirecte adiabatische koeltechnologie in samenwerking met Rahi Systems introduceren op de Amerikaanse markt.

De indirecte adiabatische koeltechnologie van Air@Work is modulair en beschikbaar in modules van 20kW tot 200kW. De technologie maakt gebruikt van StatiqCooling, een onderhoudsarme synthetische warmtewisselaar voor indirecte adiabatische koeling. Deze warmtewisselaar is ontworpen om het waterverbruik terug te dringen tot een minimum.

De modulariteit van het systeem stelt datacenterbeheerders in staat eenvoudig op te schalen indien zij de capaciteit in hun datacenter willen vergroten. Daarnaast is de koeltechnologie ontworpen om beheerders gedetailleerde beheermogelijkheden te geven voor het op pijl houden van de temperatuur in een datacenter. Bij het ontwerp van het systeem stond operationele eenvoud centraal.

Meer over
Lees ook
Verslag DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Verslag DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

DCW_expertsessie_koeling_20220524 Dinsdag 24 mei vond de DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling plaats in het Switch Datacenters in Woerden voor 90 bezoekers toont aan dat het onderwerp leeft. Tegelijk is tijdens de dag duidelijk geworden dat het een lastig onderwerp is waarbij het minder gaat om koeling en meer om de vraag wat er prakt1

Marcel Pol van Rittal over de samenwerking met Zutacore

Marcel Pol van Rittal over de samenwerking met Zutacore

Tijdens de DatacenterWorks Expertsessie van mei 2022 is door Marcel Pol, Director BU IT bij Rittal Nederland, gesproken over de samenwerking met ZutaCore. In dit artikel legt hij uit waarom dit een logische ontwikkeling is waar ook de Nederlandse markt van kan profiteren.

Aftermovie en Presentaties DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Aftermovie en Presentaties DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Op 24 mei organiseerde DatacenterWorks de expertsessie Next Gen Koeling. Van die bijeenkomst is een opname gemaakt die zojuist online is geplaatst. Die aftermovie geeft een goede indruk van deze goed bezochte sessie.