IT INFRA EVENT IN 2020 DIGITAAL!

IT-Infra_Banner_667x500_300dpi aangepast

De datacenter-wereld is continu in transformatie. Om alle ontwikkelingen met een groot publiek te delen, is er voor gekozen om van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 november het IT Infra-event digitaal te organiseren.

In de huidige corona-crisis en de afname in fysieke events is er nog meer vraag naar technische kennisoverdracht en netwerkmomenten. In drie dagen (met een eventuele uitloop naar vier dagen) worden bezoekers door technische en interactieve webinars van de exposanten, keynote-sprekers en paneldiscussies bijgepraat over actuele thema’s.

De webinars worden verdeeld over drie tracks:

  • continuïteit
  • koeling & energie
  • Toekomst, 5G & cybersecurity

Actuele trends en onderwerpen waar waarschijnlijk vanuit de exposanten webinars over gegeven worden zijn:

  • digital twins
  • trends in onderhoudsmanagement
  • vrije koeling
  • waterstof
  • 5G (niet alleen IT, maar ook op de thuiswerkplek)
  • databeveiliging
  • de visie van IT/ICT-infrastructuur business in Nederland voor 2021 (cooling, power, security, cabling, monitoring, remote management en dergelijke)

Aangevuld met keynotes en paneldiscussies over de impact van Covid-19 op de data-industrie, de trends op het gebied van edge computing en de impact van 5G op de datacenter-wereld is deze online bijeenkomst hét event voor de IT- en datacenter professional.

Een digitaal event is een zeer geschikt alternatief voor een fysiek event. Bij eerdere events vanuit FHI is gebleken dat een digitaal event veel nieuwe bezoekers trekt en diverse interactiemogelijkheden biedt. Het event wordt uitgezonden vanuit de FHI-studio.

Exposanten kunnen zich inschrijven voor een plek in het programma. Voor meer informatie over het event en de deelnamemogelijkheden kunt u contact opnemen met FHI via Miranda van Wijk (miranda@fhi.nl) of Marc Berkouwer (marc@fhi.nl). Telefoonnummer: 033-4657507.

Aanmelden voor IT INFRA DIGITAAL kan via deze link

Marc Berkouwer
branchemanager Industriële Elektronica

Lees ook
Nieuwe NEN 4010 beschikbaar

Nieuwe NEN 4010 beschikbaar

Op 13 oktober is de nieuwe NEN 4010:2020 ‘Elektrische installaties voor laagspanning - Eisen voor de algemene Nederlandse installatiepraktijk’ verschenen. Deze norm is gebaseerd op Nederlandse omstandigheden en de algemene Nederlandse installatiepraktijk. De norm staat ook bekend als de betere leesbare versie van NEN 1010

Het vergroenen van datacenters vraagt om meer dan een laag energieverbruik

Het vergroenen van datacenters vraagt om meer dan een laag energieverbruik

Nu discussies over energieverbruik en energie-efficiëntie de ontwikkelingen in de datacenterindustrie steeds meer domineren, legt Alberto Zucchinali van Siemon uit dat het vergroenen van het datacenter om meer vraagt dan enkel een laag energieverbruik.

Juniper Networks helpt NL-ix om enorme groei in internetverkeer op te vangen

Juniper Networks helpt NL-ix om enorme groei in internetverkeer op te vangen

Juniper Networks, leverancier van veilige, door AI aangestuurde netwerken, maakt vandaag bekend dat NL-ix, een van ‘s werelds vijf grootste internet exchanges, oplossingen van Juniper heeft ingezet om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende vraag naar bandbreedte. Resillience, lage latency en voldoende capaciteit zijn belangrijk aandachtgebieden...