Siemon neemt Gigaduct-kabelmanagementsysteem over

Siemon, leverancier van netwerkinfrastructuuroplossingen, neemt het Gigaduct-kabelmanagementsysteem over van Gigacom. Siemon neemt alle bestaande activa, voorraden, machines en klanten van Gigaduct over.

101126_Siemon Gigaduct is een flexibel kabelmanagementsysteem voor het routeren, beheren en beschermen van glasvezelbekabeling in datacenters, colocatiecenters, serviceproviderhosting- en andere computingomgevingen. Het Gigaduct-systeem is gemaakt van halogeenvrije en brandvertragende kunststoffen. Het bestaat uit kabelgoten, koppelstukken, bochten en T-stukken in diverse afmetingen.

Glasvezelinfrastructuren implementeren

Met behulp van Gigaduct kunnen glasvezelinfrastructuren in uiteenlopende omgevingen worden geïmplementeerd. Het systeem zorgt voor de juiste buigradius en beschermt glasvezel in veeleisende omgevingen. Dankzij de gemakkelijk toegankelijke afdekkappen kan glasvezel worden geïnstalleerd of verwijderd, zonder dat het hele kabelgootsysteem hoeft te worden losgekoppeld.

Met de overname breidt Siemon zijn assortiment WheelHouse-datacenteroplossingen, bestaande uit bekabelings- en connectiviteitssystemen, interconnectsystemen, cabinets, kabelbeheer, stroomverdeling en diensten op het gebied van datacenterontwerp. Met dit assortiment richt Siemon zich datacenters van elke omvang en elk type.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Energiebedrijf Energy21 verstevigt positie met overnames van twee softwareleveranciers

Energiebedrijf Energy21 verstevigt positie met overnames van twee softwareleveranciers

Energy21, een speler op de Europese energiemarkt, heeft haar marktpositie aanzienlijk versterkt door de strategische overnames van twee softwareleveranciers, Ecedo en Jules. Met deze acquisities zet Energy21 een stap in het uitbreiden van haar dienstenaanbod en verstevigt ze haar rol als technologiepartner voor Europese energiebedrijven en energie1

Relined Fiber Network neemt NDIX over

Relined Fiber Network neemt NDIX over

Relined Fiber Network, de leverancier van glasvezelverbindingen in Noordwest-Europa, neemt NDIX over. De overname geeft Relined en NDIX een stevige basis voor verdere groei van connectiviteitsdiensten binnen de zakelijk markt.

Arcus Infrastructure Partners LLP neemt Coolworld over van private equity investeerder Gimv

Arcus Infrastructure Partners LLP neemt Coolworld over van private equity investeerder Gimv

Arcus heeft een aanzienlijke investeringservaring met toegevoegde waarde in Europese infrastructuur en meer specifiek, in asset leasing en cold chain activiteiten. Dit zal het management van Coolworld ondersteunen bij het verder versnellen van de groei en het focussen op duurzame waarde creatie op lange termijn.