<


Siemon lanceert RouteIT-kabelmanagers voor high-density bekabelingssystemen

Unknown

Siemon introduceert RouteIT, een nieuw verticaal en horizontaal kabelmanagementsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor hight-density bekabelingssystemen voor bedrijven en datacenters.

Met RouteIT-kabelmanagers beschikken datacenters over een systeem waarmee zowel horizontale bekabeling als patchkabels gemakkelijk kunnen worden gerouteerd en beschermd, stelt Siemon. Het biedt ondersteuning aan high-end bekabelingssystemen. De high-capacity en in het veld vervangbare geleiders bieden ruimte aan meer dan 48 categorie 6A-kabels en werken  samen met high-density patchpanelen en bladeswitches. De straal van de geleiders voorkomt vervorming van kabels die de verticale managers binnenkomen of verlaten. Route-IT, dat leverbaar is als enkel- of dubbelzijdige verticale managers in diverse breedten en als horizontale managers, met kabelvingers van vier of zes inch, is bij uitstek geschikt voor gebruik met de innovatieve racks van Siemon uit de VersaPOD- en RS-serie.

Horizontaal en verticaal

De dubbelzijdige verticale manager heeft bijpassende voor- en achtergeleiders en deuren. Bovendien bieden verstelbare verdeelsteunen de flexibiliteit om capaciteit te leveren waar deze nodig is: aan de voorzijde voor patchkabels of aan de achterzijde voor horizontale kabels. De horizontale RouteIT-kabelmanagers zijn leverbaar in 1U-, 2U en 4U-grootten en hebben tevens verwijderbare kleppen met twee scharnieren voor gemakkelijke toegang.

Verticale RouteIT-kabelmanagers hebben lange, met twee scharnieren uitgeruste deuren, die de bekabeling beschermen en aan het zicht onttrekken. Dit geeft de kabelmanagers een hoogwaardige uitstraling. Dankzij de sluiting die met één vinger kan worden bediend zijn de managers aan beide zijden toegankelijk en wanneer ze voor de eerste keer worden gevuld kunnen de deuren volledig worden verwijderd. Er is een optioneel bredere klep leverbaar voor gebruik met racks in de RS-serie van Siemon, om grotere kanalen aan het zicht te onttrekken.

"We hebben de nieuwe verticale en horizontale RouteIT-kabelmanagers speciaal geïntroduceerd voor high-density bekabelingssystemen in diverse telecommunicatieruimten", vertelt Dave Valentukonis, Business Unit Manager Cabling Support Systems bij Siemon. "De verticale RouteIT-kabelmanagers zijn uitzonderlijk flexibel: ze zijn leverbaar in breedten van 6, 10, 12 en een toonaangevende 16 inch, met verdeelsteunen die zelfs zo kunnen worden geplaatst dat ze capaciteit terugbrengen van de voor- naar de achterzijde."

Voorbereid op PDU's

De verticale RouteIT-kabelmanager is PDU-voorbereid en heeft een groot aantal bevestigingspunten voor optionele, schroefloze drukknopbevestiging van PDU's binnen dubbelzijdige managers, of aan de achterzijde van enkelzijdige managers. De centrale framediepte van zes inch van de verticale manager is geoptimaliseerd overeenkomstig de raildiepte van bekabelingsracks voor maximale capaciteit, terwijl het vrijstaande ontwerp eenvoudige staging en plaatsing van kabelmanagers mogelijk maakt voordat ze worden bevestigd. De verticale en horizontale RouteIT-kabelmanagers beschikken ook over diverse bevestigingspunten voor optionele kwartslagaccessoires van Siemon, glasvezelspoelen en kabelbinders. Hierdoor kunnen mediatypen eenvoudig worden gescheiden.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Nieuwe generatie Panduit 10Gig UTP patchkabels

Nieuwe generatie Panduit 10Gig UTP patchkabels

Panduit levert nieuwe generatie categorie 6A UTP patchkabels voor snelle netwerken. De 24 AWG patchkabel behoort tot de compactste in de markt en consolideert vier productfamilies van deze specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren. Dankzij een kleinere diameter is de nieuwe patchkabel van Panduit eenvoudiger te installeren in hoge dichtheid...

Casestudy: Verminder het server uptime-risico's met gestandaardiseerde datacenteridentificatie

Casestudy: Verminder het server uptime-risico's met gestandaardiseerde datacenteridentificatie

De uptime-verwachtingen voor datacentra zijn hoog en belangrijke diensten hangen ervan af. Om zo weinig mogelijk risico te lopen dat een verkeerde kabel wordt losgekoppeld, is het belangrijk dat rekken, servers en kabels met gestandaardiseerde, duidelijke en betrouwbare labels worden geïdentificeerd.

Casestudy Brady:  Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Casestudy Brady: Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Brady kan zijn RFID-labels volledig personaliseren zodat ze aan de behoeften van elke klant kunnen voldoen. Het on-metal L-2588-25C UHF RFID-label, met een leesbereik van 3 meter, is geschikt voor het labelen van alle servers en items met vlakke oppervlakken. Het label is voorzien van een isolatielaag om interferentie tussen metalen oppervlakken en...