<


Siemon lanceert RouteIT-kabelmanagers voor high-density bekabelingssystemen

Unknown

Siemon introduceert RouteIT, een nieuw verticaal en horizontaal kabelmanagementsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor hight-density bekabelingssystemen voor bedrijven en datacenters.

Met RouteIT-kabelmanagers beschikken datacenters over een systeem waarmee zowel horizontale bekabeling als patchkabels gemakkelijk kunnen worden gerouteerd en beschermd, stelt Siemon. Het biedt ondersteuning aan high-end bekabelingssystemen. De high-capacity en in het veld vervangbare geleiders bieden ruimte aan meer dan 48 categorie 6A-kabels en werken  samen met high-density patchpanelen en bladeswitches. De straal van de geleiders voorkomt vervorming van kabels die de verticale managers binnenkomen of verlaten. Route-IT, dat leverbaar is als enkel- of dubbelzijdige verticale managers in diverse breedten en als horizontale managers, met kabelvingers van vier of zes inch, is bij uitstek geschikt voor gebruik met de innovatieve racks van Siemon uit de VersaPOD- en RS-serie.

Horizontaal en verticaal

De dubbelzijdige verticale manager heeft bijpassende voor- en achtergeleiders en deuren. Bovendien bieden verstelbare verdeelsteunen de flexibiliteit om capaciteit te leveren waar deze nodig is: aan de voorzijde voor patchkabels of aan de achterzijde voor horizontale kabels. De horizontale RouteIT-kabelmanagers zijn leverbaar in 1U-, 2U en 4U-grootten en hebben tevens verwijderbare kleppen met twee scharnieren voor gemakkelijke toegang.

Verticale RouteIT-kabelmanagers hebben lange, met twee scharnieren uitgeruste deuren, die de bekabeling beschermen en aan het zicht onttrekken. Dit geeft de kabelmanagers een hoogwaardige uitstraling. Dankzij de sluiting die met één vinger kan worden bediend zijn de managers aan beide zijden toegankelijk en wanneer ze voor de eerste keer worden gevuld kunnen de deuren volledig worden verwijderd. Er is een optioneel bredere klep leverbaar voor gebruik met racks in de RS-serie van Siemon, om grotere kanalen aan het zicht te onttrekken.

"We hebben de nieuwe verticale en horizontale RouteIT-kabelmanagers speciaal geïntroduceerd voor high-density bekabelingssystemen in diverse telecommunicatieruimten", vertelt Dave Valentukonis, Business Unit Manager Cabling Support Systems bij Siemon. "De verticale RouteIT-kabelmanagers zijn uitzonderlijk flexibel: ze zijn leverbaar in breedten van 6, 10, 12 en een toonaangevende 16 inch, met verdeelsteunen die zelfs zo kunnen worden geplaatst dat ze capaciteit terugbrengen van de voor- naar de achterzijde."

Voorbereid op PDU's

De verticale RouteIT-kabelmanager is PDU-voorbereid en heeft een groot aantal bevestigingspunten voor optionele, schroefloze drukknopbevestiging van PDU's binnen dubbelzijdige managers, of aan de achterzijde van enkelzijdige managers. De centrale framediepte van zes inch van de verticale manager is geoptimaliseerd overeenkomstig de raildiepte van bekabelingsracks voor maximale capaciteit, terwijl het vrijstaande ontwerp eenvoudige staging en plaatsing van kabelmanagers mogelijk maakt voordat ze worden bevestigd. De verticale en horizontale RouteIT-kabelmanagers beschikken ook over diverse bevestigingspunten voor optionele kwartslagaccessoires van Siemon, glasvezelspoelen en kabelbinders. Hierdoor kunnen mediatypen eenvoudig worden gescheiden.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Panduit introduceert 400G connector voor datacentertoepassingen

Panduit introduceert 400G connector voor datacentertoepassingen

Panduit introduceert de 400G CS connector voor 200G/400G applicaties in datacenters. Deze volgende generatie glasvezelconnector helpt de capaciteit van datacenters te optimaliseren voor hoge snelheid toepassingen. Dankzij de compacte vormgeving is Panduit’s 400G CS connector met een hoge dichtheid te installeren en vergroot deze de flexibiliteit en...

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Mulder-Hardenberg heeft in samenwerking met Brady een nieuwe dienst gelanceerd: Labeling as a Service. Hierbij neemt Mulder-Hardenberg alles, wat met het labelen van bekabeling te maken heeft, over van het datacenter. Advies plus labelen en het aanleveren van digitale bestanden en dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag (fixed fee).

Draka start Haspel Retour Service met technische groothandel

Draka start Haspel Retour Service met technische groothandel

Elk jaar brengen kabelfabrikanten duizenden nieuwe kabelhaspels in omloop, maar slechts een klein deel daarvan komt retour. Dat kan duurzamer, vindt kabelfabrikant Draka. En daarom start zij samen met de technische groothandel (Technische Unie, Rexel en Solar) de Haspel Retour Service. Draka hoopt dat andere kabelfabrikanten volgen.