Siemon lanceert RouteIT-kabelmanagers voor high-density bekabelingssystemen

Unknown

Siemon introduceert RouteIT, een nieuw verticaal en horizontaal kabelmanagementsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor hight-density bekabelingssystemen voor bedrijven en datacenters.

Met RouteIT-kabelmanagers beschikken datacenters over een systeem waarmee zowel horizontale bekabeling als patchkabels gemakkelijk kunnen worden gerouteerd en beschermd, stelt Siemon. Het biedt ondersteuning aan high-end bekabelingssystemen. De high-capacity en in het veld vervangbare geleiders bieden ruimte aan meer dan 48 categorie 6A-kabels en werken  samen met high-density patchpanelen en bladeswitches. De straal van de geleiders voorkomt vervorming van kabels die de verticale managers binnenkomen of verlaten. Route-IT, dat leverbaar is als enkel- of dubbelzijdige verticale managers in diverse breedten en als horizontale managers, met kabelvingers van vier of zes inch, is bij uitstek geschikt voor gebruik met de innovatieve racks van Siemon uit de VersaPOD- en RS-serie.

Horizontaal en verticaal

De dubbelzijdige verticale manager heeft bijpassende voor- en achtergeleiders en deuren. Bovendien bieden verstelbare verdeelsteunen de flexibiliteit om capaciteit te leveren waar deze nodig is: aan de voorzijde voor patchkabels of aan de achterzijde voor horizontale kabels. De horizontale RouteIT-kabelmanagers zijn leverbaar in 1U-, 2U en 4U-grootten en hebben tevens verwijderbare kleppen met twee scharnieren voor gemakkelijke toegang.

Verticale RouteIT-kabelmanagers hebben lange, met twee scharnieren uitgeruste deuren, die de bekabeling beschermen en aan het zicht onttrekken. Dit geeft de kabelmanagers een hoogwaardige uitstraling. Dankzij de sluiting die met één vinger kan worden bediend zijn de managers aan beide zijden toegankelijk en wanneer ze voor de eerste keer worden gevuld kunnen de deuren volledig worden verwijderd. Er is een optioneel bredere klep leverbaar voor gebruik met racks in de RS-serie van Siemon, om grotere kanalen aan het zicht te onttrekken.

"We hebben de nieuwe verticale en horizontale RouteIT-kabelmanagers speciaal geïntroduceerd voor high-density bekabelingssystemen in diverse telecommunicatieruimten", vertelt Dave Valentukonis, Business Unit Manager Cabling Support Systems bij Siemon. "De verticale RouteIT-kabelmanagers zijn uitzonderlijk flexibel: ze zijn leverbaar in breedten van 6, 10, 12 en een toonaangevende 16 inch, met verdeelsteunen die zelfs zo kunnen worden geplaatst dat ze capaciteit terugbrengen van de voor- naar de achterzijde."

Voorbereid op PDU's

De verticale RouteIT-kabelmanager is PDU-voorbereid en heeft een groot aantal bevestigingspunten voor optionele, schroefloze drukknopbevestiging van PDU's binnen dubbelzijdige managers, of aan de achterzijde van enkelzijdige managers. De centrale framediepte van zes inch van de verticale manager is geoptimaliseerd overeenkomstig de raildiepte van bekabelingsracks voor maximale capaciteit, terwijl het vrijstaande ontwerp eenvoudige staging en plaatsing van kabelmanagers mogelijk maakt voordat ze worden bevestigd. De verticale en horizontale RouteIT-kabelmanagers beschikken ook over diverse bevestigingspunten voor optionele kwartslagaccessoires van Siemon, glasvezelspoelen en kabelbinders. Hierdoor kunnen mediatypen eenvoudig worden gescheiden.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Global technology provider Arrow Electronics heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Rackmount.IT.

Panduit vereenvoudigt en versnelt digitaal documenteren netwerkkabels

Panduit vereenvoudigt en versnelt digitaal documenteren netwerkkabels

Panduit breidt het RapidID-systeem uit om netwerkbekabeling nog sneller digitaal te kunnen documenteren. Met het RapidID Network Mapping System van Panduit kunnen bedrijven tot 50% aan tijd en kosten besparen bij het documenteren van patchkabels. Netwerktechnici en installateurs kunnen voortaan gebruikmaken van vooraf gelabelde patchkabels en de R1

Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor een efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor een efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

Panduit heeft het aanbod van netwerkkasten uitgebreid met de introductie van de FlexFusion XGL-kasten. Deze nieuwe 19” kasten voor netwerk- en serverapparatuur bieden een maximale capaciteit voor het beheer van hoge kabeldichtheid in datacenters, bedrijfsnetwerken of colocatie-omgevingen.