Seminar 'Cabling evolution for future Data Centres'

BannerFenceworks_HilversumDCevent_28.06.18

Op 28 juni a.s. organiseren Nexans, Microlease en Viavi een speciale namiddag in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum over gestructureerde bekabeling en testen in het datacenter. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Datacenters zijn zoals u weet zeer innovatieve omgevingen en vormen het hart van onze wereldwijde digitale infrastructuur. Als experts op het gebied van connectiviteit weten we maar al te goed hoe uitdagend het is om alle verbindingen tot stand te brengen en op het hoogste niveau te houden. In een namiddag praten wij u bij over de laatste bekabelingtrends, ontwikkelingen en best practices. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om hands-on de nieuwste glasvezeltechnologie te testen.

Bij voldoende animo is er na afloop gelegenheid om het museum van Beeld & Geluid te bezoeken.

Het event is volledig gratis. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid. Na afloop krijgt u een gratis uitrijkaart.

Programma

U kunt zich hier aanmelden.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Elektro Internationaal leverancier voor datacentersector en keyplayer in de energietransitie

Elektro Internationaal leverancier voor datacentersector en keyplayer in de energietransitie

Elektro Internationaal uit Woerden is een bekende naam in de datacentersector. De onafhankelijke specialist voor energiedistributiesystemen is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een leverancier van formaat, in Nederland én in Europa. John Mooij, commercieel directeur en Vincent Bogaard, projectleider datacenters, spraken met Datacenterwo1

Onderzoek: gezonde groei voor markt voor structured cabling

Onderzoek: gezonde groei voor markt voor structured cabling

De wereldwijde markt voor structured cabling was volgens onderzoeksbureau Grand View Research in 2021 goed voor een omzet van 9,7 miljard dollar. Naar verwachting groeit deze markt tot 2030 met gemiddeld 10% per jaar. Denk bij structured cabling aan zowel de bekabeling als de hardware die deel uitmaakt van de netwerkinfrastructuur.

Alastair Waite van CommScope over 4 belangrijke trends in datacenters

Alastair Waite van CommScope over 4 belangrijke trends in datacenters

Praten over datacenters doet Alastair Waite graag. Want al snel in het gesprek benoemt hij nog een vijfde trend die hij wil noemen: sustainability. “Vergroening en economie versterken elkaar inmiddels. In tegenstelling tot enkele jaren terug zien we dat kiezen voor duurzame(re) producten nu ook financieel gunstig uitpakt.”