Seminar 'Cabling evolution for future Data Centres'

BannerFenceworks_HilversumDCevent_28.06.18

Op 28 juni a.s. organiseren Nexans, Microlease en Viavi een speciale namiddag in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum over gestructureerde bekabeling en testen in het datacenter. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Datacenters zijn zoals u weet zeer innovatieve omgevingen en vormen het hart van onze wereldwijde digitale infrastructuur. Als experts op het gebied van connectiviteit weten we maar al te goed hoe uitdagend het is om alle verbindingen tot stand te brengen en op het hoogste niveau te houden. In een namiddag praten wij u bij over de laatste bekabelingtrends, ontwikkelingen en best practices. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om hands-on de nieuwste glasvezeltechnologie te testen.

Bij voldoende animo is er na afloop gelegenheid om het museum van Beeld & Geluid te bezoeken.

Het event is volledig gratis. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid. Na afloop krijgt u een gratis uitrijkaart.

Programma

U kunt zich hier aanmelden.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Integrale turnkey-aanpak van de IT-infrastructuur levert kwaliteit, geld en tijd ruimschoots op

Integrale turnkey-aanpak van de IT-infrastructuur levert kwaliteit, geld en tijd ruimschoots op

Dat datacenters de schakels van de digitale infrastructuur van de wereld zijn, is inmiddels bekend. Toch worden de klant, de carrier, de elektro-installateur en de co-locatie provider vaak nog als losse onderdelen gezien. Gevolg: als het mis gaat is onduidelijk wie de verantwoordelijkheid heeft. TTNoord ziet kansen het aantal schijven te verminder1

De nieuwe M211-labelprinter van Brady

De nieuwe M211-labelprinter van Brady

De nieuwe M211-labelprinter van Brady Corporation is een licht, robuust en draagbaar toestel dat zowel gesneden als continue labels print om kabels en andere componenten te identificeren. De printer kan complexe labels maken die ontworpen, bekeken en geprint worden met een smartphone.

Ken Hall: 'Datacenters hebben behoefte aan doordachte schaalbaarheid’

Ken Hall: 'Datacenters hebben behoefte aan doordachte schaalbaarheid’

DatacenterWorks sprak naar aanleiding van de lancering van het Propelglasvezelplatform met Ken Hall (RCDD NTS) Data Center Solutions Architect bij CommScope over de belangrijkste drijfveren achter de veranderingen in de infrastructuur van de fysieke datalaag van hyperscale en cloud-scale providers.